П`ятниця, 17.05.2024, 04:12

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 


             28 квітня 2016 року на території пам’ятки садово-паркового мистецтва «Молодіжний» (м. Фастів) з метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя був проведений районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), в якій взяли участь 18 загальноосвітніх закладів Фастівського району...       
            

                 (Більше фото у Фотоальбоми - 2016 - Гра "Джура")

Переглядів: 832 | Додав: YuriNez | Дата: 10.05.2016

 

 

 

 

 

                14.04.2016 р. на базі  Кожанського ДНЗ "Казка"  відбулося засідання школи передової педагогічної майтсерності вихователів ДНЗ "Фізкультурно-оздоровяа  робота в дошкільному навчальному закладі". 
        Розглянуто питання  "Використання інноваційних технллогій у фізкультурно-оздовчій роботі ДНЗ".  
       Учасники  заходу  відвідували  заняття з фізкультури у середній групі   з використанням   технологій М.Єфіменка "Казка про Крапу" за методикою М.Єфіменка.       

Переглядів: 483 | Додав: YuriNez | Дата: 04.05.2016

 

 

 

 

         

         12.04.2016 року на базі Великоснітинської   ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів шкіл з навчально – виховної роботи з теми "Використання інтерактивних методів навчання на уроках як один з аспектів розвитку творчої особистості учня"...

Переглядів: 497 | Додав: YuriNez | Дата: 04.05.2016

 

 

 

 

 

 

               9 квітня на території парку "Молодіжний" у м.Фастові пройшли спортивні змагання з нагоди 30-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС. До програми змагань входили легкоатлетичний крос на 300 та 500 м і командні стрибки у довжину з місця.
               Змагання проходили командно у двох вікових групах: молодша - 6-9 класи і старша - 10-11 класи.  За їх результатами  у молодшій групі  з кросу перше місце  виборола команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце - команда Кожанської ЗОШ І-ІІІ ст., третє - команда  Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст.  У старшій групі  змагань з кросу першість також виборола команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце за командою Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст.,  третє місце у команди Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.
              
У змаганнях зі стрибків у довжину з місця  команди показали такі результати:
       молодша  група - перше  місце  виборола  команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге   місце - команда Кожанської ЗОШ І-ІІІ ст.,   третє місце  -  команда Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст.;  
     старша  група  - перше місце  виборола команда Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст.,  друге місце - команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., третє місце - команда Дідівщинської ЗОШ І-ІІІ ст. 

       Також необхідно відмітити:  Дубчак Ніну (Червономотовилівська ЗОШ І-ІІ ст., молодша група) та Ступак Олександру (Борівська ЗОШ І-ІІІ ст., старша група), які показали найкращі результати  у кросі  на 300 м,  Лупащука Павла (Борівська ЗОШ І-ІІІ ст., молодша група) та Спатаря Максима (Великомотовилівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст.-дитсадок, старша група), які показали найкращі результати у кросі на 300 та 500 м відповідно.
    Грамоти командам-переможцям та призерам будуть вручені під час проведення свята відзначення обдарованих дітей.

(Більше фото у Фотоальбоми - 2016 - Крос)

Переглядів: 534 | Додав: YuriNez | Дата: 18.04.2016

 

 

 

 

 

 

           16 березня на базі Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося виїзне засідання "круглого столу" вчителів трудового навчання (технологій) з теми: "Нитяна графіка як засіб розкриття і розвитку творчого потенціалу учнів", яке провела учитель трудового навчання Сініченко Т.Ю.  
         Тетяна Юріївна  разом з ученицями школи розповіли про історію виникнення даного виду декоративної діяльності, її різноманітність, методику та  технології  виконання  даного виду вишивки, яка доступна для дітей будь-якого віку (від молодших школярів і до старшокласників), в залежності від складності малюнка.
           Учасники   "круглого столу"  залюбки взяли участь у своєрідному майстер-класі  і  виконали  свої  перші  роботи  в даній техніці, що розширило коло їх умінь і  надасть можливість у майбутньому використовувати  набуті уміння у своїй практичній діяльності.         

Переглядів: 602 | Додав: YuriNez | Дата: 18.04.2016

 

 

 

 

       

 

         Учні  Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідали 101 окрему бригаду охорони Генерального штабу ЗСУ. У музеї бригади юнаки та дівчата ознайомились з її славетною історією, особливо щодо участі в бойових діях у Дебальцевому. На знак пошани загиблим у зоні АТО учні поклали квіти до пам’ятних місць кожному полеглому герою...

(Матеріали  надано  Войтенком А.Л.   Більше фото у фотоальбомі - 2016 рік - розділ 101 бригада)

Переглядів: 602 | Додав: YuriNez | Дата: 21.03.2016

       
 

 

 

 

 

   Команда-переможець               Срібний  призер                  Бронзовий призер                        4-те місце
  Борівська ЗОШ І-ІІІ ст.          Триліська ЗОШ І-ІІІ ст.      М.Снітинська ЗОШ І-ІІІ ст.      Дідівщинська ЗОШ І-ІІІ ст.

    12.03.2016 р. на базі Борівської ЗОШ І-ІІІ ст відбулись фінальні ігри першості Фастівського району з баскетболу серед школярів, в яких взяли участь сім команд: Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., Дідівщинської ЗОШ І-ІІІ ст., Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст., Кожанської ЗОШ І-ІІІ ст., Пилипівської ЗОШ І-ІІІ ст., Триліської ЗОШ І-ІІІ ст. та Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст. 
     Ігри проходили за змішаною системою. Всі команди було розбито на дві підгрупи, переможці груп змагалися за 1-е місце, а команди, що посіли  2-і  місця в групах змагались за 3-є місце. 
    У матчі за 3 місце зустрілися команди Малоснітинської та Дідівщинської ЗОШ І-ІІІ ст.  Вигравши з рахунком 12-9, третє місце та бронзові нагороди здобула команда Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.  (тренер-викладач  Войтенко А.Л.).
      Вигравши всі матчі в групі, до фіналу вийшли команди Борівської та Триліської ЗОШ І-ІІІ ст.  Здобувши перемогу над командою Триліської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер-викладач Кутя П.М.)  з рахунком 10-4 перше місце і золоті медалі виборола команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. 
      Щиро вітаємо команду-переможця змагань і  їх тренера-викладача Сладкова Сергія Анатолійовича! 

        

 

 

 

 

 

           Команда                                 Команда
Пилипівської ЗОШ І-ІІІ ст.         Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 516 | Додав: YuriNez | Дата: 14.03.2016

 

 

 

 

   

     

     26 лютого на базі Триліського ДНЗ "Ялинка" проведено семінар-практикум для вихователів дошкільних навчальних закладів району з теми:"Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку".
         Учасники семінару-практикуму відвідали заняття в старшій групі з теми "Всі професії важливі", яке провела вихователь Петренко О.В.  
       Для вихователів - учасників заходу, було проведено вхідне та вихідне тестування, а також брейн-ринг з теми:"Хай в серці кожної людини живе любов до України".   

Переглядів: 591 | Додав: YuriNez | Дата: 14.03.2016

       

 

     Вітаємо призера ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Коваленка Назара,  учня 8 класу Веприцької ЗОШ І-ІІІ ст., який виборов  ІІ місце з історії.  
              Щира подяка вчителю історії  Веприцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Стельмаху Миколі  Івановичу за підготовку призера.

 

 

 

 

       

 

    Вітаємо призера ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Дерев’янченко Марію,  ученицю 10 класу Веприцької ЗОШ І-ІІІ ст., яка виборола  ІІІ  місце з історії.  
      Щира подяка вчителю історії  Веприцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Стельмаху Миколі Івановичу за підготовку призера.

 

 

 

 

 

 

    Вітаємо призера ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Закелова Данила, учня 11 класу Веприцької ЗОШ І-ІІІ ст., який виборов ІІІ місце з трудового навчання.
    Щира подяка вчителю трудового навчання Куцу Михайлу Петровичу за підготовку призера
.  

Переглядів: 501 | Додав: YuriNez | Дата: 02.03.2016

 

 

 

 

 

 

   Загальне шикування           Команда-переможець              ІІ місце                        ІІІ місце
   та  виконання Гімну             Борівська ЗОШ І-ІІІ ст.      М.Снітинська ЗОШ     Дідівщинська ЗОШ

   

         Протягом 13 та 14 лютого 2016 року відбулася районна першість з футзалу серед збірних команд ЗОШ (юнаки). Спочатку 13 лютого пройшли зональні змагання у 4 групах (змагання відбулися на базі Борівсвької ЗОШ І-ІІІ ст., Великомотвилівського НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитсадок", Триліської та Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст.), переможці яких 14 лютого зустрілися у спортивному залі Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., де й розіграли між собою першість.
     У півфінальних двобоях зійшлися команди Малоснітинської та Дідівщинської ЗОШ - перемогу святкували малоснітинські школярі, і  Борівської та Триліської  ЗОШ - перемогли учні Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.
       Драматичний матч за ІІІ місце виграла команда учнів Дідівщинсьокї ЗОШ І-ІІІ ст.
     У фіналі за почесний трофей боролися команди Борівської та Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст. Напружений поєдинок закінчився з рахунком 1-0 на користь борівчан, які й стали переможцями цьогорічної першості з футзалу серед збірних команд юнаків.  
       Вітаємо з перемогою команду Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. та її тренера - учителя фізкультури Сладкова С.А.  
       Висловлюємо подяку всім учасникам змагань та їх наставникам, які підготували команди.
    
    При цьому необхідно відмітити, що не взяли участі у першості з футзалу команди Борівської та Скригалівської ЗОШ І-ІІ ст., Оленівського НВО "ЗОШ І-ІІ ст. - дитсадок",  Червонянської та Яхнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 464 | Додав: YuriNez | Дата: 16.02.2016

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 52 53 »
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024