Четвер, 28.03.2024, 13:26

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2016 » Березень » 21 » Екскурсія до 101 окремої бригади
17:05
Екскурсія до 101 окремої бригади

 

 

 

 

 

   

     Учні  Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідали 101 окрему бригаду охорони Генерального штабу ЗСУ. У музеї бригади юнаки та дівчата ознайомились з її славетною історією, особливо щодо участі в бойових діях у Дебальцевому. На знак пошани загиблим у зоні АТО учні поклали квіти до пам’ятних місць кожному полеглому герою.
    Ознайомившись з будовою, технічними та бойовими характеристиками, озброєнням  БТР - 80  та здійснивши в ньому поїздку в якості десанту учні усвідомили всю міць бронетехніки, її значення у сучасному бою.
    У розташуванні одного з підрозділів старшокласники ознайомились з організацією внутрішньої служби, побутом військовослужбовців. Водночас бійці професійно представили цілий арсенал стрілецької зброї: ручний протитанковй гранатомет, декілька модифікацій автомата та кулемет Калашнікова, снайперську гвинтівку Драгунова. Кожен учень отримав вичерпну інформацію про зброю, правила її зберігання та догляду за нею й зміг власноруч удосконалити навички у поводженні зі зброєю, підготовки її до застосування.
    Найочікуванішою подією цього дня, безумовно, були практичні стрільби з АК-74, під час яких учні удосконалили свої знання та уміння з вогневої підготовки. Бронежилети, шоломи, гучні постріли суттєво наблизили виконання вправ до ведення вогню у реальних умовах.
Українські військові завжди були щедрими. Так і цього разу учнів гостинно пригощали у солдатській їдальні.
       Не забули військові й про подарунки. До прапору із зони АТО, який є в Малоснітинській ЗОШ І-ІІІ ст., додалась гільза від САУ з емблемою 101 ОБР.  Учні школи, у свою чергу, передали бійцям листи, малюнки, плакати.
     Щира  подяка командиру 101 ОБР полковнику Швецю Миколі Миколайовичу, заступнику командира бригади по роботі з особовим складом полковнику Кирилецькому Віктору Вячеславовичу, заступнику ІІ батальйону по роботі з особовим складом капітану Галевській Ірині Олександрівні, ветерану 101 ОБР Пінчуку Юрію Олександровичу за організацію та проведення цієї зустрічі, за розуміння, науку, доброзичливість, щирість. 

(Матеріали надано Войтенком А.Л.    Більше фото у фотоальбомі - 2016 рік - розділ "101 бригада") 

Переглядів: 594 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024