Вівторок, 23.04.2024, 07:29

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2016 » Травень » 4 » Відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів шкіл з НВР
08:20
Відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів шкіл з НВР

 

 

 

 

 

 

         12.04.2016 року на базі Великоснітинської   ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар – практикум для  заступників директорів шкіл з навчально – виховної роботи з теми "Використання інтерактивних методів навчання на уроках як один з аспектів розвитку творчої особистості учня".
         Учасників семінару щиро привітала   директор школи Мелешко В.В.  Науково-методичну частину семінару розпочала завідувач РМК Лавровська С.М. познайомила з планом  роботи та висвітлила питання системного підходу до використання інтерактивних методів навчання на уроках. 
     Заступник директора з навчально-виховної роботи Мельничук О.В. зупинилася на питанні «Практичні аспекти застосування інтерактивних технологій в навчально – виховному процесі Великоснітинської ЗОШ  І-ІІІ ступенів».        В ході семінару, учасники мали змогу познайомитись з матеріальною базою навчального закладу, оглянули виставку  декоративно-прикладного мистецтва. Учасники семінару – практикуму відвідали відкриті уроки: позакласний підсумковий урок в 11 класі "Організація пошукової роботи з краєзнавства у школі", який провів Пипко Ю.В., учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель; природознавства у 2 класі "Підготовка до створення міні – проекту "Квіти у нашому житті"", який провела Коротич М.М., учитель має 9 тарифний розряд, старший учитель; української літератури   у 7 класі "Життєвий та творчий шлях Олега Ольжича", який провела Токаренко О.О., учитель вищої кваліфікаційної категорії; заняття курсу за вибором. Елементи геометрії у 4 класі  "Чотирикутники та їх властивості. Знаходження площі та периметра прямокутника" , який провела Ляднік М.Ю., учитель вищої  кваліфікаційної категорії;  української мови у 8 класі "Відокремлені додатки", який провела Пипко О.В., учитель першої кваліфікаційної категорії. 
        Учасники семінару взяли участь у роботі круглого столу. В аналітичній частині семінару С.М.Лавровська, завідувач РМК, зробила ґрунтовний аналіз роботи семінару-практикуму, акцентувала увагу на ролі заступників директорів з НВР школи у свідомому, ефективному оволодінні педагогічними працівниками інтерактивними методами навчання з метою  розвитку творчої особистості учня.

Переглядів: 495 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024