П`ятниця, 17.05.2024, 09:00

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

 

 

 

 

 

 

       01 листопада 2016 року відбулося  засідання науково-методичної ради районного методичного  кабінету...

Більше фото: Фотоальбоми- 2016 рік - Рада РМК

Переглядів: 475 | Додав: YuriNez | Дата: 21.11.2016

 

Шановні працівники закладів дошкільної освіти ! 
Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. 
Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – непросте завдання, а від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.
З нагоди свята висловлюємо теплі слова вдячності на адресу  всіх працівників дошкільних закладів.
Бажаємо міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. 
А життя нехай буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

Переглядів: 424 | Додав: YuriNez | Дата: 26.09.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  13 вересня 2016 року відбулося  засідання науково-методичної ради районного методичного  кабінету...

Переглядів: 444 | Додав: YuriNez | Дата: 13.09.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         11 вересня на базі  Ірпінської ДЮСШ відбулися фінальні змагання ІІІ (обласного) туру Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України  "Козацький гарт",  в якому взяла участь переможець зональних змагань  - команда учнів Борівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
           За результатами 5 конкурсів, в яких точилася безкомпромісна боротьба, наші вихованці посіли  4-те  місце.  
          Відділ  освіти  Фастівської  РДА  вітає учасників  фінальних  змагань  та  висловлює подяку вчителю фізичної культури  Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.   Сладкову С.А. за підготовку команди.

Переглядів: 478 | Додав: YuriNez | Дата: 12.09.2016

 

1 вересня - День знань! 

Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! 
У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Переглядів: 653 | Додав: YuriNez | Дата: 01.09.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

           30 серпня  в актовій залі управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  відбулася серпнева розширена педагогічна рада педагогічних працівників Фастівщини на тему: "Якісна освіта упродовж життя – основа сталого розвитку суспільства".  В роботі педагогічної ради взяли участь перший заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Скрипак Л.В., заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Волков Ю.В.,  начальник відділу освіти Рудаківська О.Й., завідуюча відділом практичної психології і соціальної роботи КВНЗ КОР "Академія неперервної освіти" Панченко Т.Л., голова міськрайонної профспілкової організації працівників освіти і науки України Стусенко Н.М., директор департаменту зв’язків з громадкістю видавництва "Ранок" Лелюх В.М., педагогічні колективи навчальних закладів району...

Більше фото  "Фотоальбоми - 2016 рік - Педрада"

Переглядів: 574 | Додав: YuriNez | Дата: 01.09.2016

Методичні рекомендації щодо проведення Першого уроку у 2016-2017 навчальному році.

<<Для переходу на сайт натиснути ТУТ>>

Переглядів: 412 | Додав: YuriNez | Дата: 15.08.2016

 

 

 

 

 

 

          З метою зацікавлення учнів до опанування іноземною мовою, розвитку комунікативних вмінь та навичок у 20-ти загальноосвітніх закладах Фастівського району з 30 травня по 10 червня 2016 року було організовано роботу літніх мовних таборів. До роботи в таборах було залучено 23 учителів іноземної мови, для яких 16 травня 2016 року на базі районного методичного кабінету було проведено тренінг та надано  навчально-методичні матеріали «Activate: Games for Learning American English».
          До активного відпочинку у  мовних таборах було залучено 435 учнів, з якими було проведено різноманітні тематичні заходи: квести, рольові ігри, захисти проектів та ін.

Більше фото знаходиться у фотоальбомі:  Фотоальбоми - 2016 рік - Мовні табори

Переглядів: 461 | Додав: YuriNez | Дата: 16.06.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           11 червня 2016 року у м. Бровари відбулася фінальна частина  всесвітнього заходу "Олімпійський день" у Київській області.  До Програми спортивно-масових заходів  входили біг на 20, 500 та 1000 метрів (масові старти для різних категорій учасників), гирьовий спорт, пауерліфтінг, настільний теніс, шахи, інвалідний спорт, показові виступи  ушу, карате, спортивної акробатики  та хортингу, відомі спортсмени проводили майстер-клас з проведення зарядки, а також пройшов олімпійський лекторій на тему фізичного виховання дітей дошкільного віку в сімї.
         Фастівський район представляла команда учнів Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., які гідно виступили у бігових видах і одержали масу задоволення від атмсофери спортивного свята.
      Відділ освіти Фастівської РДА висловлює подяку вчителю фізичної культури Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сладкову С.А. за підготовку та участь команди школи у фінальній частині всесвітнього заходу "Олімпійський день" у Київській області та надані фотоматеріали.

Переглядів: 500 | Додав: YuriNez | Дата: 13.06.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

      Вітаємо команду Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  яка здобула перемогу у зональних змаганнях ІІІ (обласного) туру Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2016», який  відбувся 21 травня 2016 року у м.Васильків  і  тепер буде представляти  Фастівщину у фінальних  змаганнях.
          То ж бажаємо юним спортсменам-патріотам  наснаги і нових перемог.

     Висловлюємо подяку учителю фізичної культури  Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сладкову С.А. за підготовку команди до змагань і надіємося на успіхи у наступних етапах.

Переглядів: 488 | Додав: YuriNez | Дата: 23.05.2016

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 52 53 »
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024