П`ятниця, 26.04.2024, 12:49

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 13 » Відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у навчальних закладах Фастівщини
11:23
Відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у навчальних закладах Фастівщини
 








      З нагоди  200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка у навчальних закладах Фастівського району відбулися загальношкільні заходи:  покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку, відвідування музеїв Шевченка, поетичні марафони, композиції-вистави, літературно-музичні композиції, конкурси, педагогічні читання, виставки книг, учнівських робіт тощо.
      Учасники продемонстрували майстерність виразного читання поезії Кобзаря та власних творів про Т.Г.Шевченка, слухали та виконували твори на слова поета. З нагоди ювілею були проведені літературні читання в бібліотеках навчальних закладів,  організовані виставки ілюстрацій до творів Кобзаря та створено стенди з біографічною довідкою про Великого Поета.
       7 березня 2014 року у 1-11 класах проведено  перший урок (заняття) за темою «Об’єднаймося ж, брати мої!».
       Кожен, хто долучається до творчості митця, по-своєму сприймає його думки. Шевченко – актуальний у будь-якому віці.  Творчість Шевченка давно стала нетлінною частинкою буття українського народу, а отже, складовою нашого національного духу, єдності та віри.
       Шевченкове слово вічне і живе! 
Переглядів: 594 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024