Середа, 24.04.2024, 06:49

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 13
  











     Самченко                Матвіюк                     Дяченко
      Фелікс                   Дарія                          Ірина

       27 лютого та 01 березня 2014 року на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін учні навчальних закладів району знову стали переможцями: із  світової літератури учень 8 класу Борівької ЗОШ І-ІІІ ст. Самченко Фелікс (учитель Моргунова Л.А.) виборов ІІ місце, з англійської мови учениця 11 класу Веприцької ЗОШ І-ІІІ ст. Дяченко Ірина (учитель Котляр В.О.) - ІІІ місце та з образотворчого мистецтва учениця 7 класу Борівької  ЗОШ І-ІІІ ст. Матвіюк Дарія (учитель Докійчук Л.А.) – ІІ місце.
                                                Вітаємо!!!
 
Переглядів: 664 | Додав: YuriNez | Дата: 13.03.2014










      З нагоди  200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка у навчальних закладах Фастівського району відбулися загальношкільні заходи:  покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку, відвідування музеїв Шевченка, поетичні марафони, композиції-вистави, літературно-музичні композиції, конкурси, педагогічні читання, виставки книг, учнівських робіт тощо.
      Учасники продемонстрували майстерність виразного читання поезії Кобзаря та власних творів про Т.Г.Шевченка, слухали та виконували твори на слова поета. З нагоди ювілею були проведені літературні читання в бібліотеках навчальних закладів,  організовані виставки ілюстрацій до творів Кобзаря та створено стенди з біографічною довідкою про Великого Поета.
       7 березня 2014 року у 1-11 класах проведено  перший урок (заняття) за темою «Об’єднаймося ж, брати мої!».
       Кожен, хто долучається до творчості митця, по-своєму сприймає його думки. Шевченко – актуальний у будь-якому віці. Творчість Шевченка давно стала нетлінною частинкою буття українського народу, а отже, складовою нашого національного духу, єдності та віри.
         Шевченкове слово вічне і живе! 
Переглядів: 592 | Додав: YuriNez | Дата: 13.03.2014

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024