Субота, 20.04.2024, 11:29

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2018 » Лютий » 2 » Проблемний семінар працівників психологічної служби
15:17
Проблемний семінар працівників психологічної служби

2 лютого 2018 р. у Великоснітинському закладі загальної середньої освіти відбувся проблемний семінар працівників психологічної служби закладів загальної середньої освіти Фастівського району на тему "Система заходів психологічної служби щодо профілактики суїцидальних тенденцій в учнівської молоді".

Учасники проблемного семінару говорили про мотиви і фактори суїцидального ризику. Особлива увага працівників психологічної служби, була зосереджена на профілактичній роботі закладу освіти з учасниками навчально-виховного процесу.

У рамках заходу Ничик Марина Вікторівна, соціальний педагог Великоснітинського ЗЗСО І-ІІІ ст., провели заняття з елементами тренінгу, для учнів 9 кл., на тему «Як бути цілісним і контролювати своє життя».

Учениця 9 кл. Великоснітинського ЗЗСО І-ІІІ ст., Теличко Оля, спільно з соціальним педагогом Мариною Вікторівною, познайомили присутніх з загально-шкільним проектом «Життя Прекрасне», акціями та заходами, що відбулися в ЗЗСО в рамках проекту.

Широкий спектр презентаційних та відео- матеріалів, представлених під час семінару, показав високий ступінь ґрунтовної роботи закладу, яка проводиться, в напрямку профілактики негативних тенденцій, з учасниками навчально-виховного процесу.

Дякуємо адміністрації та колективу Великоснітинського ЗЗСО І-ІІІ ст. за сприяння, організаційну та методичну допомогу у проведенні заходу.

 

 

 

Переглядів: 411 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 5.0/1
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024