Четвер, 25.04.2024, 03:30

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Жовтень » 9 » Зустріч вчителів "Захисту Вітчизни" з командуванням та офіцерським складом 101-ої окремої бригади охорони Генерального Штабу ЗСУ
15:16
Зустріч вчителів "Захисту Вітчизни" з командуванням та офіцерським складом 101-ої окремої бригади охорони Генерального Штабу ЗСУ

         Концепція нової української школи вимагає суттєвих змін процесу та змісту підготовки вчителя.
        Не залишаються осторонь і вчителі Фастівського району. 
       5 жовтня 2017 року за фінансової підтримки благодійної організації «Фонд «Сварог» та з метою підвищення якості викладання предмету «Захист Вітчизни» вчителі  відвідали 101-шу окрему бригаду охорони Генерального Штабу ЗСУ.                                                                                                         П
ід час зустрічі з командуванням та офіцерським складом було визначено пріоритетні направлення підготовки майбутніх військовослужбовців ЗСУ в умовах загальноосвітньої школи. Заступник командира бригади полковник Терлецький В.В. розповів про вимоги, які СУЧАСНІ Збройні Сили ставлять до молоді, якими необхідними знаннями та навичками повинен володіти СУЧАСНИЙ військовослужбовець. Заступник командира одного з батальйонів майор Ярковський Я.Л. провів заняття на тему: «Основи організації і методика бойової підготовки частин (підрозділів)».
    Також педагоги ознайомились з бойовою технікою (БТР-70 та БТР-80), попрацювали зі стрілецькою зброєю (РПГ-7, СГД, РПК, модифікаціями АК) та виконали вправи навчальних стрільб з АК-74 по грудній та ростовій мішенях.
        З хвилюваням і сумом вчителі вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців та поклали квіти від вчителів Фастівщини до обеліску на алеї пам'яті.
     Не обійшлося і без подарунків.  Малоснітинська ЗОШ І-ІІІ ступенів передала виготовлену власноруч маскувальну сітку та три ящики зошитів, альбомів та інших канцелярських приладь для учнів в зоні АТО. «Фонд «Сварог» надав теплі речі для бійців.
   Вчителі висловлюють щиру подяку командиру 101-ої ОБрО ГШ ЗСУ Швецю Миколі Миколайовичу та всьому особовому складу за теплий прийом корисне спілкування, отримані знання та практичні заняття.
       Окрема подяка ветерану 101-ої бригади Пінчуку Юрію Олександровичу за допомогу в організації заходу та директору благодійної організації  «Фонд «Сварог» Ясьмо Оксані Олегівні за фінансову підтримку. 

 


 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 786 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024