Четвер, 28.03.2024, 23:37

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2018 » Лютий » 13 » Засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету
16:12
Засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету

13 лютого 2018 року відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету.

На порядок денний винесено такі питання:

  1. Про методичні розробки педагогічних працівників Фастівського району, які атестуються на присвоєння та підтвердження педагогічних звань: "учитель-методист", "вихователь-методист", "старший учитель" у 2017/2018 навчальному році.
  2. Про відслідковані результати проведення інноваційної роботи в закладах району.
  3. Про стан впровадження заходів щодо здорового способу життя та фізкультурно-спортивної роботи з дітьми та учнівською молоддю у закладах освіти у 2017/2018 навчальному році.
  4. Про районну педагогічну виставку "Освіта Фастівщини – 2018". Про участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018».
  5. Експертна оцінка авторських, адаптованих програм, посібників, створених педагогами району. Погодження авторських та адаптованих програм, складених педагогами Фастівщини.

З першого питання слухали представлені досвіди роботи вчителів, що атестуються: Кібкало Л.В., учителя зарубіжної літератури, Мартинюк О.М, учителя початкових класів Фастівецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Стукал Н.І., учителя біології Дорогинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Узагальнені матеріали з досвіду роботи педагогів навчальних закладів, що атестуються були схвалені та рекомендовано представити на виставці "Освіта Фастівщини – 2018".

Методист РМК Куделя Л.А. зробила ґрунтовний аналіз стану здорового способу життя та фізкультурно – оздоровчої роботи у закладах освіти району.

Заступники директора з НВР прозвітували про результати проведення інноваційної роботи в закладах району.

Завідувач РМК Лавровська С.М. доповіла про роботу педагогічної виставки "Освіта Фастівщини - 2018". Науково – методичною радою були затверджені зміни щодо роботи виставки.

Методист РМК Курда Т.М. представила власний рукопис "Формування ключових освітніх компетентностей учнів початкових класів засобами інформаційно – комунікативних технологій на уроках природознавства", довела актуальність, оригінальність і практичну значимість розробки. За результатами розгляду видання рекомендовано подати на НМР КВНЗ КОР "Академія неперервної освіти" для представлення на виставку "Освіта Київщини".

 

Переглядів: 400 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024