Середа, 24.04.2024, 21:10

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Листопад » 15 » Засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету
16:50
Засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету

14 листопада 2017 року відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету.

На порядок денний винесено такі питання:

  1. Обговорення і схвалення узагальнюючих матеріалів з досвіду роботи педагогів навчальних закладів, що атестуються Борівської, В.Снітинської, ОЗНЗ Веприцької, Дорогинської, Триліської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мотовилівської ЗОШ І-ІІ ступенів.
  2. Про залікові книжки педагогічних працівників, які мають педагогічні звання: "вчитель-методист", "вихователь-методист", “керівник гуртка-методист”, та підлягають черговій атестації у 2017/2018 навчальному році.

3. Про психологічне і соціально – педагогічне забезпечення та супровід інклюзивного навчання дітей з особливими потребами, консультативна і просвітницька робота з батьками таких дітей.

 З першого питання слухали представлені досвіди роботи вчителів, що атестуються: Тимченко О.В., учителя хімії, Зоренко О.А., учителя географії, Микитюк Л.О.,учителя початкових класів, Саковської Л.П.,учителя української мови та літератури, зарубіжної літератури,Сімороз І.О.,початкових класівСулько Т.П., учителя англійської мови, Березянської О.П.,учителя початкових класів,Сладкова С.А., учителя фізичного виховання, Братко І.І., учителя історії та правознавства. В.Снітинської І-ІІІ:Борук О.І., Островської В.В., Федоненко Т.А., учителів початкових класів. Веприцької: Воронової Н.П.,учителя початкових класів. Дорогинської: Стусенко Н.М., учителя історії. Мотовилівської І-ІІ: Баранова С.В., учителя англійської мови. Триліської І-ІІІ: Степанець П.Г., учителя фізики. Узагальнені матеріали з досвіду роботи педагогів навчальних закладів, що атестуються були схвалені та рекомендовано представити на виставці «Освіта Фастівщини - 2018». Методист РМК Котляр Н.П. зробила ґрунтовний аналіз супроводу інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами в навчальних закладах району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 348 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024