Субота, 20.04.2024, 04:33

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Червень » 15 » Закінчили роботу літні мовні табори
10:56
Закінчили роботу літні мовні табори

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Вже третій рік поспіль у загальноосвітніх закладах Фастівського району у період  канікул працюють літні мовні табори. Цього року їх працювало 12.  Кожен з них мав свою назву, девіз та програму діяльності.  У мовних  таборах  діти мали  можливість спілкуватися англійською  мовою та застосовувати її у різних формах діяльності: в ігрових та концертних програмах, театральних виставах, конкурсах тощо.
               До роботи в таборах було залучено 16 учителів іноземної мови, 7 практичних психологів, 12 педагогів-організаторів та 10 учителів фізичної культури.  До активного відпочинку у мовних таборах було залучено 390 учнів переважно 2-8 класів, з якими було проводилися різноманітні  заходи: тематичні екскурсії, вікторини та конкурси, інсценізації казок, квести, рольові ігри, презентації проектів та інше. 
             Табірна зміна закінчилась, але не зникло бажання учнів і наступного року завітати до таборів, щоб поглибити свої знання з іноземної мови,  вдосконалити мовленнєві навички та отримати багато нових вражень.

 

 

<<Більше фото у ФОТОАЛЬБОМІ>>

Переглядів: 434 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024