П`ятниця, 26.04.2024, 09:12

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Всеукраїнський семінар-практикум «САМБО у кожний навчальний заклад»
11:21
Всеукраїнський семінар-практикум «САМБО у кожний навчальний заклад»

      21-22 лютого в Державному навчальному закладі «Київський професійний коледж з посиленою військовою та спортивною підготовкою» відбувся Всеукраїнський семінар-практикум «САМБО у кожний навчальний заклад», організаторами якого є Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та ВГО «Національна Федерація Самбо України».Представники Фастівського району брали активну участь у роботі семінару.

Захід проводився з метою розвитку освіти в Україні, формування у вчителів ключових компетентностей і впровадження сучасних методик у освітню та виховну діяльність. Зокрема для вчителів і учнів у рамках заходу презентувалися варіативні модулі навчальної програми з фізичної культури «САМБО», «Чирлідинг», «Петанк» та напрям гурткової роботи «Фрізбі-Алимат».

Учасників семінару-практикуму привітали Президент Національної Федерації Самбо України Вадим Рогач, який зачитав привітання від Міністра Кабінету Міністрів України Олександра Саєнка, директор ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» Василь Петрович та начальник фізичної підготовки і спорту Північного Київського територіального управління Національної гвардії України підполковник Володимир Горнік. Із Всеукраїнським проектом «JuniorZ» присутніх докладно ознайомив Олександр Педан, ГО «Спортивний рух Олександра Педана», а Вікторія Деревянко, завідувач сектору наукового та навчально-методичного забезпечення змісту суспільної, громадянської та технологічної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», розповіла про навчально-методичне забезпечення предмету «Фізична культура». Модератором семінару-практикуму була науковий співробітник ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Галина Коломоєць.

У виступах було наголошено на важливості створення в закладах освіти сприятливих умов для залучення молоді до здорового способу життя, також шляхом уведення самбо у процес фізичного виховання.  

Переглядів: 359 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024