Середа, 24.04.2024, 19:32

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2013 » Лютий » 6 » VII Міжнародний конкурс з українознавства
17:41
VII Міжнародний конкурс з українознавства
      27–30 березня 2013 р. Національний науково-дослідний інститут українознавства та всесвітньої історії планує провести VII Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів (наказ ННДІУВІ від 30 січня 2013 р. № 6 «Про підготовку та проведення VII Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів»).

      Конкурс має відкритий характер, проводиться на добровільних засадах. У ньому за власним бажанням можуть брати участь учні 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності України та зарубіжжя.

Конкурс проходить у два етапи:
I етап – заочний – до 1 березня 2013 р.
II етап – очний – 27–30 березня 2013 р., м. Київ.

I етап (заочний) Конкурсу передбачає написання учнями науково-дослідної роботи українознавчого спрямування за такими напрямами: Україна та світове українство; дослідження українського етносу, його психології та ментальності; розвиток національної ідеї, державотворення; дослідження самобутності української мови, освіти, науки, природи, історії, питань трансформації, урбанізації та глобалізації культури українців. У роботах учні мають визначати перспективи власного наукового дослідження, висвітлювати результати самостійної пошукової роботи, мають виявити своє ставлення до досліджуваних тем. Учасники конкурсу можуть представляти карти, технологічні програми та схеми, розроблені статистичні таблиці.

ІІ етап передбачає виконання письмових конкурсних завдань, публічний захист науково-дослідної роботи (до 8 хвилин), виконання завдань Internet-олімпіади з українознавства – для учнів 8–11 класів, української мови – для учнів 10–11 класів та всесвітньої історії – для учнів 8–11 класів. Інтернет-олімпіада є окремим видом конкурсних змагань, переможці в якому визначаються окремо.

    Для участі в Конкурсі необхідно надіслати до 1 березня 2013 р. (за поштовим штемпелем) науково-дослідну роботу, оформлену відповідно до вимог, заявку-анкету учасника конкурсу, де автор зазначає повну інформацію про себе, за адресою: Національний науково-дослідний інститут українознавства та всесвітньої історії, к. 301 (відділ освітніх технологій), вул. Ісаакяна, 18, м. Київ, 01135.

    Нова редакція Положення про Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів наразі проходить державну реєстрацію. З його текстом, вимогами до написання та оформлення робіт, критеріями оцінювання та іншими нормативними документами можна ознайомитися на сайті Національного науково-дослідного інституту українознавства та всесвітньої у розділі «Міжнародний конкурс».

Телефон для довідок (044) 236-01-02 (відділ освітніх технологій).

Переглядів: 698 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024