Четвер, 25.04.2024, 05:40

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2015 » Березень » 17 » Відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів шкіл
17:12
Відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів шкіл

  

 

 

 

 

 

          17.03.2015 року на базі Триліської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів  шкіл з теми «Здійснення аналізу уроку, як методу контролю».
           Учасники семінару – практикуму відвідали уроки: біології у 11 класі «Ноосфера», який провів Головчук Ю.М., учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель»; образотворчого мистецтва  у 7 класі «Створення образу природи через ескіз костюма», який провела Петльова Л.Г., кваліфікаційна категорія «спеціаліст»; української літератури у 6 класі «Всеволод Нестайко «Тореадори з Васюківки». Мрія і дійсність. Смішне і комічне в пригодницькій повісті для дітей», який провела Шевченко О.М., учитель вищої кваліфікаційноїкатегорії, української мови у 4 класі «Зміна дієслів за числами», який провела   Ясінська Л.М., учитель ІІ кваліфікаційної категорії,  природознавства  у 3 класі «Червона книга України», який провела Ступак Н.В., учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель».
          Учасники семінару взяли участь у роботі круглого столу з теми «Відвідування й аналіз уроку як метод контролю за навчально – виховним процесом». Зосередили увагу на  підвищенні ефективності внутрішньо шкільного контролю. Плануючи роботу адміністрація особливу увагу повинна звертати на раціональне використання часу, що призначається для відвідування уроків.
        Заступник директора з НВР школи Вознесенська О.Г. ознайомила присутніх з особливостями здійснення аналізу уроку, як методу контролю у Триліській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 557 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024