Субота, 20.04.2024, 16:31

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2015 » Березень » 17 » Відбувся районний семінар – практикум для директорів шкіл
16:35
Відбувся районний семінар – практикум для директорів шкіл

 

 

 

 

 

 

     

 

      11.03.2015 року у Кожанській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар – практикум для директорів шкіл з теми «Управління підвищенням якості уроку як основної форми організації навчально – виховного процесу».
      Учасники семінару – практикуму відвідали уроки: географії у 11 класі «Екологічні проблеми людства», який провела Галаджій М.А. учитель вищої кваліфікаційної категорії, «учитель- методист»; основ здоров’я у 5 класі «Умови й причини виникнення пожеж. Принципи запобігання й гасіння пожеж», який провела Скрильнікова О.Г. учитель вищої кваліфікаційної категорії; української мови у 7 класі «И та І в кінці прислівників», який провела Фещенко І.Г. учитель  І кваліфікаційної категорії; хімії у 9 класі «Оцтова кислота. Функціональна карбоксильна група. Використання оцтової кислоти», який провела Іщенко Л.А., учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель»; математики у 6 класі «Розподільна властивість множення. Зведення подібних доданків», який провела Рашківська Є.Ю. учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель» та урок позакласного читання у 4 класі «Доброта – це краса людської душі (за творами В.Сухомлинського)», який провела Чистяк А.П., учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель».
       Учасники семінару взяли участь у роботі круглого столу з теми «Управління підвищенням якості уроку як основної форми  організації навчально – виховного процесу». Зосередили увагу на підвищенні якості уроку, яка характеризується рівнем навчальних досягнень учнів щодо засвоєння змісту навчальних програм, детермінованих державним стандартом загальної середньої освіти, ступенем їх розвитку та вихованості.
       Директор школи Мусієнко І.І. ознайомила присутніх з особливостями підвищення ефективності уроків у Кожанській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 544 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024