П`ятниця, 26.04.2024, 08:36

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2015 » Березень » 2 » Відбувся фінал першості Фастівського району з футзалу
14:21
Відбувся фінал першості Фастівського району з футзалу

  

 

 

 

 

 

       28 лютого 2015 року в спортивній  залі  Борівської ЗОШ I-III  ступенів  відбувся  фінал «Першості Фастівського  району з  футзалу  серед  збірних  команд  шкіл  для  учнів 1998-1999 р.н.».

      У зональних  змаганнях  взяло участь 16  команд загальноосвітніх шкіл району I-III ступенів. Попередні ігри в групах пройшли за коловою системою в напруженій спортивній боротьбі. Діти та вчителі дуже серйозно підготувалися до турніру, команди показали добру технічну і спортивну підготовку, виявили характер і волю до перемоги. До фіналу вийшли переможці груп.    
          У боротьбі за трете призове місце зустрічалися команди Малоснітинської та Півнянської ЗОШ I-III ст. Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі, але потім учні із Малоснітинської школи перехопили ініціативу і перемогли.  
         У фінальному матчі за перше місце зустрілися команди Борівської та Триліської ЗОШ І-ІІІ ст. Матч пройшов у цікавій та рівній боротьбі, але сильнішими виявились учні Триліської школи, які і стали чемпіонами Фастівського району.          
         В результаті активної боротьби визначилися переможці та призери змагань:  I  загальнокомандне місце виборола команда  Триліської   ЗОШ I-III ст. (вчитель Кутя П.М.), II місце — команда учнів Борівської  ЗОШ I-III ст. (вчитель Сладков С.А.),  III місце  — команда  Малоснітинської  ЗОШ I-III ст. (вчитель Войтенко А.Л.),  а замкнула фінальну четвірку команда  Півнянської  ЗОШ I-III ст. (вчитель Сліпаченко В.В.). 
      На параді закриття змагань начальник відділу освіти Фастівської РДА Дьорнер Л.В. та голова федерації футболу Христинко В.М. нагородили команди переможців і призерів, а також кращих гравців турніру грамотами та медалями.  
         У цих   змаганнях  переможених немає, а є лише переможці, тому що майбутнє нашої держави — це наші діти, продовжувачі традицій батьків і дідів, яким ми прагнемо змалку прививати любов до занять фізичною культурою, до здорового способу життя.  Адже від того, якими  здоровими, освіченими та цілеспрямованими вони виростуть, залежатиме наше  майбутнє.

Переглядів: 580 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024