П`ятниця, 19.04.2024, 14:09

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Січень » 17 » Відбулося засідання проблемно-пошукової конференції
14:02
Відбулося засідання проблемно-пошукової конференції

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       04 січня відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції "Громадянське і патріотичне виховання у сучасному освітньому просторі: проблеми та перспективи",  учасниками  якого  стали керівники загальноосвітніх навчальних закладів району, учителі  та працівники відділу освіти.
     На засіданні з доповідями виступили:  Лавровська С.М., завідувач РМК, Левіщенко Л.А., директор Оленівського НВО,  Зеленська В.О.,  директор  Пилипівської ЗОШ І-ІІІ ст., Литвиненко Г.М., учитель української мови та літератури  Фастівецької  ЗОШ І-ІІІ ст., Коваленко О.В., учитель історії, педагог–організатор  Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст.,  Войтенко А.Л., керівник гуртка "Джура" ФРЕЕЦ на базі Малоснітинської  ЗОШ І-ІІІ ст.  
        В ході конференції  були розглянуті питання змісту та форм громадянського та патріотичного виховання в навчально – виховному процесі. Окреслено проблеми, які виникають з даного питання в сучасних освітніх умовах. Особливого значення було приділено суспільствознавчому та мовно – культурному аспекту патріотичного виховання та збереження національної ідентичності особистості. Розглянули питання співпраці громадських організацій та освітніх закладів у вирішенні проблем громадянського і патріотичного виховання. А також наголошено на важливості громадянського і патріотичного виховання в системі позашкільної освіти.
        Всебічно обговоривши теоретичні та практичні проблеми формування громадянського і патріотичного виховання у сучасному освітньому просторі,  враховуючи нові суспільно – політичні реалії в Україні, конференцією було ухвалено відповідну резолюцію. 

Переглядів: 462 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024