Четвер, 25.04.2024, 21:41

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 3 » Відбулося підсумкове засідання "круглого столу" вчителів трудового навчання
09:37
Відбулося підсумкове засідання "круглого столу" вчителів трудового навчання

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        26 квітня 2017 року   на базі Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.  відбулося  підсумкове засідання "круглого столу"  вчителів трудового навчання  за темою: "Попередні підсумки роботи у 8-х класах за новим Державним стандартом  освіти та завдання на наступний навчальний рік".  
          Методист  РМК   Незола Ю.В.  ознайомив учасників  зібрання  з  поперпедніми  підсумками  роботи  за навчальний рік, що минає: з досягненнями (відзначено ІІІ місце з трудового навчання на обласному етапі ВУО Науменка Владислава учня ОЗНЗ Веприцька ЗОШ І-ІІІ ст., роботу його вчителя Куца М.П., крім цього протягом минулого навчального року дві статті  Куца М.П. надруковані в журналі "Трудове навчання в школі")   і  недоліками, які проявлялися протягом навчального року. 
          Учасники "круглого столу" розглянули перелік обов'язкових блоків та модулів, які будуть вивчатися наступного року у 9 класі і затвердили відповідні методичні рекомендації.
          Учитель трудового  навчання  Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.  Маврина О.В.  провела для присутніх майстер-клас за темою "Методи прикрашання пластикових куль (техніка Артишок)".

Переглядів: 425 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024