Четвер, 25.04.2024, 15:59

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 25 » Відбулася військово-патріотична гра "Заграва"
16:28
Відбулася військово-патріотична гра "Заграва"
       Гра «Заграва» для дітей району стає традиційною, адже  відділ у справах сім’ї та молоді, відділ освіти та відділ з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації прагнуть проводити її щороку приурочуючи до Дня партизанської слави.

З привітальними словами звернулися до учасників заступник голови адміністрації Волков Ю.В. та начальник відділу у справах сім’ї та молоді Берегова Л. Л.

 Загалом двісті двадцять учнів з усіх навчальних закладів району та команда автодорожнього технікуму м.Фастів взяли участь у змаганнях. Діти натхненно, творчо із войовничим запалом змагалися у конкурсі  військової  пісні, триборстві, спортивному конкурсі «Дартс», медичному конкурсі,  конкурсі приготування їжі та в перетягуванні канату.

  В результаті активної боротьби визначилися переможці: I  загальнокомандне місце посіли команди Пилипівської ЗОШ I-III ст. та Мотслобітської ЗОШ I-II ст.; II місце — команди учнів Малополовецької ЗОШ I-III ст. та Червономотовилівської ЗОШ I-II ст.; III місце —  Фастівецької ЗОШ I-III ст. та Кожанської ЗОШ I-II ст.

Конкурс триборства виграла команда Дорогинської ЗОШ I-III ст.,  учні  продемонстрували свої вміння у стрибках, човниковому бігу  та підтягуванні на поперечині.

Найемоційнішим та бурхливим був конкурс перетягування канату де відзначилася команда Малополовецької ЗОШ I-III ст.

Команди-переможці нагороджені призами від Фастівської райдержадміністрації — наметами, баскетбольними м’ячами, тенісними наборами, наборами шашок та шахів, наборами бадмінтону.

 У цьому заході є лише переможці, адже кожен тепер має нових друзів, отримав позитивний досвід від участі у змаганнях.


Переглядів: 692 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024