П`ятниця, 26.04.2024, 00:05

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Березень » 4 » В Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, відбувся семінар-практикум для директорів ЗЗСО Фастівського району
14:42
В Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, відбувся семінар-практикум для директорів ЗЗСО Фастівського району

В Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13, під керівництвом Матушевської Олени Василівни, відбувся семінар-практикум для директорів закладів загальної середньої освіти з теми: «Нова українська школа: управлінська діяльність керівника закладу загальної середньої освіти в умовах автономії». Учасників семінару привітав Гостомельський селищний голова Юрій Ілліч Прилипко. Директор школи Володимир Миколайович Захлюпаний поділився досвідом роботи закладу в умовах його автономії, а також акцентував увагу учасників щодо забезпечення прозорості діяльності закладу освіти як запоруки успішного розвитку школи. Учасники семінару ознайомилися з роботою нової системи інтерактивного тестування: загальною характеристикою та використанням її в навчальному процесі та управлінській діяльності, на практиці змогли перевірити її ефективність.
Про Нову українську школу від експерименту до реалізації освітніх новацій в навчальному закладі розповіла заступник директора школи з НВР Ярильченко Наталія Вікторівна. Після виступів усі учасники семінару змогли ознайомитись з освітнім середовищем закладу, почути відповіді на питання, що їх зацікавили.

Переглядів: 366 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024