Субота, 20.04.2024, 14:47

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 3 » Учень року 2014!
11:12
Учень року 2014!

     Останній дзвінок, випускний бал, прощальний вальс… Ці слова та все, що пов’язане з ними, нікого не залишають байдужими. Вони вплітаються у вінок пам’яті назавжди.
     31 травня 2014 року велика дружня родина навчальних закладів району зібралася у школах, щоб у черговий раз провести в доросле життя своїх дорогих випускників, які так довго й нетерпляче мріяли про цю мить.
Найприємніше було почути випускникам напутні слова від директора школи, класного керівника, першої вчительки, які прощалися зі своїми дорослими дітьми та зичили їм не зупинятися на досягнутому і гордо нести почесне звання «випускник школи». Вони зазначили, що вчорашні учні вступають у доросле життя, яке не буде легким і безтурботним,  вимагатиме наполегливої праці, терпіння і нових знань.
       Невтримна сльоза виблискувала в очах випускників. Переглядаючи слайди, вони пригадували свої шкільні роки: сходинка за сходинкою, від першокласника до випускника. Вони розуміли, що вже ніколи не сядуть за парти, не покличе їх веселий дзвінок.
       Не приховували хвилювання й учителі, адже у цих дітей  вони вкладали свою любов і душу. На знак поваги і вдячності випускники від щирого серця вручили присутнім на святі педагогам квіти.
За українським звичаєм, хлібом-сіллю та вишитим рушником проводжали батьки випускників у майбутнє.
        Заключним акордом свята став шкільний вальс, в якому закружляли юнаки та дівчата. Цього дня вони попрощалися з безтурботним дитинством і зробили перший крок у доросле життя.
      Напередодні, на святі Останнього дзвоника, за досягнення протягом навчального року були нагороджені обдаровані та здібні діти всіх навчальних закладів району. Нагороджено біля 300 учнів району: переможців олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України, різних творчих конкурсів, спортивних змагань. «Учнем 2013/2014 навчального року Фастівського району» визнано випускницю Веприцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дяченко Ірину – переможницю обласного етапу Всеукраїнських олімпіад англійської мови, фізичної культури, творчих конкурсів, учасник пілотного проекту департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України та департаменту  оцінювання Cambridge English Assessment!!!
     
Вітаємо випускників та всіх талановитих дітей району! Бажаємо нових успіхів, вершин і досягнень!!! 

Переглядів: 740 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024