Вівторок, 23.04.2024, 13:59

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Травень » 19 » Слава героям-захисникам нашої Вітчизни!
11:15
Слава героям-захисникам нашої Вітчизни!

               Велика Вітчизняна війна… Скільки лиха вона принесла, скільки людських доль скалічила, засіяла українські землі братськими могилами та обелісками,  могилами невідомого солдата.

      Ушанування пам’яті та упорядкування таких могил стало метою щорічної патріотичної акції «Пам’ятати минуле заради майбутнього», яку провели напередодні 9 травня 2014 року у навчальних закладах району. Проведено творчі зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, літературно-художні композиції «Схиляються у шані покоління перед безсмертним подвигом твоїм»,  конкурси на краще виконання військово-патріотичних пісень. В ході зустрічей були використані відеофільми, документи, фотоматеріали, звукозаписи та спогади фронтовиків. Невмирущий подвиг нашого народу присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до монументів. Такими заходами ми висловлюємо щиру повагу учасникам тих жахливих подій, віддаємо данину пам’яті загиблих та померлих від ран воїнів.

          Уже багатьох героїв Великої Вітчизняної війни  немає серед нас, але ми пам’ятаємо і будемо пам’ятати їх подвиг.
      9 травня 2014 року вихованці та педагоги навчальних закладів району взяли участь у заходах, приурочених Дню перемоги у Великій Вітчизняній війні. Учасники заходів пройшли святковою ходою центральними вулицями селищ та сіл, взяли участь у мітингах біля пам’ятників невідомому солдату, вітали ветеранів квітами.
         22  червня 1941 року... Цей день вічно буде жити в пам’яті людей. Дорогою ціною заплатив український народ за перемогу у найстрашнішій війні. Багато важких доріг, тяжких битв випало на долю наших відважних воїнів, наших дідусів та прадідусів. Але вони все витримали і перемогли.
Багато людей загинуло у цій війні, майже кожна сім’я до цих пір згадує того, хто не повернувся додому. Більше 20 млн. життів було віддано за мирне небо над головою. Якщо вшанувати хвилиною мовчання кожного загиблого воїна, мовчання продовжувалося б 38 років, 18 днів, 21 годину і 2 хвилини.
          Слава героям-захисникам нашої Вітчизни!

Переглядів: 691 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024