Четвер, 25.04.2024, 05:34

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Семінар-практикум на базі Дорогинського лісництва
09:00
Семінар-практикум на базі Дорогинського лісництва

 

 

 

 

         

         

 

           В.О. Сухомлинський писав, що учень повинен не тільки слухати й думати, а й щось робити. Це твердження обгрунтовує необхідність використання методів інтерактивного навчання.
          24 вересня на базі Дорогинського лісництва державного підприємства “Фастівське лісове господарство” відбувся семінар-практикум “Організація дослідницько-експериментальної роботи в учнівських лісництвах” (з досвіду роботи  Дорогинського учнівського лісництва Фастівського районного еколого-етнографічного центру) для керівників учнівських лісництв та працівників лісового господарства. 
            Зустріли учасників семінару вихованці Дорогинського учнівського лісництва, які своїми віршами і піснями задали позитивний тон заходу.
               З вітальним словом до присутніх звернулися директор ДП “Фастівське лісове господарство” О.Ю.Чемерський та лісничий Дорогинського лісництва,   О.М.Стукал, а начальник відділу освіти Фастівської РДА Л.В.Дьорнер та директор районного позашкільного закладу С.В.Остапчук вручили юним лісівникам подяку за вагомий внесок у розвиток екологічної освіти, високі результати науково-дослідницької роботи,  практичної природоохоронної діяльності та з нагоди 10-річчя з дня створення Дорогинського учнівського лісництва.
           Після всіх привітань, учасників семінару запросили на екскурсію-огляд до лісового розсадника шкільного лісництва. Керівник Дорогинського учнівського лісництва, Ніна Іванівна Стукал, розповіла про важливість створення такого розсадника для практичної і дослідницько-експериментальної роботи з дітьми. 
           Продовжився семінар у навчальному кабінеті юннатів, де Ніна Іванівна поділилася досвідом керівництва дослідницько-експериментальною роботою, презентувала діяльність своїх вихованців у цьому напрямку та дала поради керівникам гуртків щодо організації такої роботи та ведення документації учнівського лісництва.
          На завершення, учасниками семінару були прийняті методичні рекомендації щодо організації практичної, дослідницько-експериментальної роботи та намічені шляхи подальшої співпраці позашкілля і лісівників.

 

Переглядів: 665 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024