Субота, 20.04.2024, 00:32

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Семінар-практикум для директорів шкіл
08:36
Семінар-практикум для директорів шкіл

 

 

 

 

 

       09.12.2015 року у Півнянській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар – практикум для директорів шкіл з теми «Громадсько – активна школа як засіб управління якістю освіти».
           Учасники семінару – практикуму переглянули відеофрагменти уроків: історії у 8 класі «Передумови національно – визвольної війни. Б.Хмельницький. Його сподвижники», який провела Озоліна З.В., учитель першої кваліфікаційної категорії; англійської мови у 8 класі «Музика у нашому житті», який провела Хоменко Я.В., учитель другої кваліфікаційної категорії; української мови у 8 класі «Двоскладне просте речення. Підмет. Способи вираження підмета», який провела Цируль Г.О., учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель. 
       Коваленко О.В., педагог – організатор, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, презентувала роботу волонтерського загону "Милосердя" та волонтерські програми, як важливі складові моделі громадсько – активної школи. 
   Прокопенко В.В., керівник Дмитрівського учнівського лісництва, представила Дмитрівське учнівське лісництво як партнерство школи, Фастівського держлісгоспу та Фастівського районного еколого – етнографічного центру.
    Директор школи Демченко Г.В. ознайомила присутніх з включенням принципів і процесу демократії у навчально – виховний процес Півнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
     Учасники семінару взяли участь у роботі круглого столу з теми «Громадсько – активна школа як засіб управління якістю освіти»,  зосередили свою увагу на впровадженні моделі громадсько – активних шкіл, які сприяють розвитку партнерства між школою та громадою.

 

Переглядів: 553 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024