Субота, 20.04.2024, 15:51

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Березень » 30 » Районний семінар-практикум для директорів ЗОШ
08:31
Районний семінар-практикум для директорів ЗОШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         22.03.2017 року в Червоненському НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок" Фастівської районної ради Київської області відбувся районний семінар – практикум для директорів шкіл з теми  "Формування ключових компетентностей учнів на уроках шляхом використання сучасних педагогічних технологій ".
             На початку семінару  з привітальним словом до учасників звернулась  директор школи Крук Антоніна Іванівна.
         Учасники семінару – практикуму відвідали уроки: математики  у 1 класі з теми: "Лічба в межах 20. Розв’язування задач на віднімання. Розпізнавання трикутників", який провела вчитель Кузьмінська О.І.; української мови  у 3 класі з теми: "Закріплення знань про прикметник" — вчитель Приходько І.Г.; природознавства  у 5 класі з теми: "Властивості води. Вода як розчинник" — вчитель Харіна О.А.; фізичної культури у 8 класі з теми: "Бадмінтон. Основні елементи техніки гри
в бадмінтон" — вчитель Корчагін А.О.
       Учасники семінару взяли участь у обговоренні теми  "Формування ключових компетентностей учнів на уроках шляхом використання сучасних педагогічних технологій", зосередили увагу на важливості компетентнісно–орієнтованого навчання, визначили орієнтири на сучасні технології і методи навчання. 
         Завідувач РМК  Лавровська С.М. сконцентрувала увагу учасників на ключових компетентностях, які закладені в основу Концепції нової української школи.
          Директор школи Крук А.І. ознайомила присутніх з особливостями формування ключових компетентностей на уроках у школярів Червоненського НВК.  

Переглядів: 511 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024