П`ятниця, 29.03.2024, 08:07

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Березень » 4 » Проведено Ярмарок професій в приміщенні Фастівського міського палацу культури
16:40
Проведено Ярмарок професій в приміщенні Фастівського міського палацу культури

27 лютого 2019 року спеціалістами Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості спільно з управлінням освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради та відділу освіти Фастівської районної державної адміністрації було організовано і проведено Ярмарок професій в приміщенні Фастівського міського палацу культури.

Основна мета заходу – можливість зорієнтувати майбутніх випускників загальноосвітніх шкіл у виборі професії, допомогти обрати життєвий шлях, показати важливість правильного вибору конкурентоспроможної професії на ринку праці, розібратися у власних інтересах, можливостях та нахилах. Ярмарок професій сприяє спілкуванню учнівської молоді, як потенційних абітурієнтів, з навчальними закладами.

Відвідали Ярмарок 744 особи - учні загальноосвітніх шкіл міста та району, учні Фастівського ліцею-інтернату, учні Фастівського ЦПТО та студенти Фастівського автомобільно-дорожнього технікуму, представники Фастівської вечірньої школи, педагогічні працівники, батьки, соціальні партнери та журналіст Інтернет - каналу ФастівTV.

Відкрила захід директор Фастівської міськрайонної філії КОЦЗ – Вікторія Барабаш, яка проінформувала присутніх про стан ринку праці та наголосила, що вибір майбутньої професії-важливий крок, до якого треба готуватися вже сьогодні.

На ярмарку були присутні представники 31 навчального закладу різних форм акредитації міст Києва, Білої Церкви, Умані, Фастова - ФЦПТО, Фастівський автомобільно-дорожній технікум, університети, академії, інститути, коледжі, вищі професійні училища.

За допомогою мультимедійних засобів демонструвалися презентації навчальних закладів, до уваги відвідувачів представлені були фотоматеріали, брошури, буклети, календарі, плакати, представники надавали інформацію про свої заклади, умови вступу, проходження практики та подальшого працевлаштування, розповідали про переваги навчання та можливості, які пропонує заклад, запрошували до співпраці.

Проводили презентації професій, демонстрували власні вироби – ляльки - мотанки, столярні вироби та роботи електрогазозварників, які довели, що в робітничій професії завжди є місце творчості та креативу, проводили майстер-класи по сервіруванню столу, ті хто цікавиться сучасними Інтернет - технологіями мали змогу ознайомитися з програмування однокристалевих електронно-обчислюваних машин.

Представники роботодавців також плідно поспілкувалися з навчальними закладами, налагоджували нові зв’язки та планували подальшу співпрацю.

Переглядів: 345 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024