П`ятниця, 29.03.2024, 10:58

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Травень » 19 » Прощавай, Букварику!
11:39
Прощавай, Букварику!

          Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1 класах шкіл району. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. Здається, тільки вчора прийшли до школи на перший дзвінок, а вже — закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця чудова книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Скільки зусиль прикладено для того, щоб подолати цю першу сходинку – навчитися читати. Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем в учнів 1 класів.
            З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості – вчителі, учні, батьки і рідні першокласників. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого. До цього свята дітки старанно готуються, вчать цікаві віршики про букви, співають веселі пісеньки про першу книжку, виконують веселі таночки. 
            Промайнув швидко навчальний рік у школі – а це місяці перших радостей і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, перших перемог. Всі дітки підросли не лише духовно, але і фізично, багато чого навчилися. Своїми знаннями діти завдячують своїм педагогам. 
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником. 
            Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

 

Прощавай, Букварику!
Наш найперший друже!
Ми тобі Букварику,
Дякуємо дуже!

Переглядів: 735 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024