Четвер, 28.03.2024, 21:33

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Листопад » 19 » Проблемний семінар працівників психологічної служби закладів освіти району
09:15
Проблемний семінар працівників психологічної служби закладів освіти району

15 листопада 2019 р. на базі РМК відбувся проблемний семінар для працівників психологічної служби закладів освіти на тему: ПРОФІЛАКТИКА І ПОДОЛАННЯ ЯВИЩА БУЛІНГУ В РОБОТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА".

Учасники заходу, працівники психологічної служби закладів освіти району, в контексті обговорення проблемного питання, ще раз повернулися до актуального для сьогодення питання: "БУЛІНГ. МОБІНГ. КІБЕРБУЛІНГ".

Соціальний педагог Мотовилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст., Назарова Світлана Святославівна, своїм виступом освіжила в пам'яті присутніх деякі теоретичні аспекти даного питання, зокрема: "Булінг, жертви булінгу та його учасники, прояви булінгу та способи його подолання в учнівському середивищі", "Кібербулінг - загроза ХХ ст. Мобінг", а також поділилася з колегами власними наробками та досвідом в питанні профілактики та подолання явища булінгу в закладі освіти.

Методист районного відділу освіти, Котляр Н.П., означила, розкрила та охарактеризувала учасникам заходу, напрямки профілактичної роботи та примірний алгоритм діяльності працівника психологічної служби при виникненні ситуації булінгу в освітньому закладі.

Учасники семінару, в процесі активного та жвавого обговорення, висловили своє бачення стосовно даної проблеми, а також поділилися практичним досвідом роботи в цьому напрямку. 

Арт-терапевтичні методи запобігання та профілактики явища булінгу, стали особливою родзинкою, яка зацікавили всіх присутніх.

 

Напрямки профілактичної роботи_алгоритм діяльності ППС

Методичні рекомендації для ППС щодо профілактики насильницьких та агресивних форм поведінки серед учнівської молоді

Булінг - це...

Кібербулінг - це...

Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти - матеріали курсу на сайті prometheus.org.ua

 

Переглядів: 244 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024