П`ятниця, 26.04.2024, 02:43

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Липень » 30 » Оголошення результатів конкурсного відбору на заміщення посади директора
08:54
Оголошення результатів конкурсного відбору на заміщення посади директора

12 липня 2019 року було проведено І етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Борівського академічного ліцею Фастівської районної ради Київської області. Відповідно до ч.1 п.13 Положення, кандидатами на посаду директора Білодід Вікторією Віленівною, Бенюх Надією Євгенівною та Черновою Валентиною Михайлівною було складено тестові завдання, що оцінювалися за 100- бальною системою. Згідно з Положенням, кандидат, який набирає менше 60 балів за результатами тестувань, не допускається до II етапу конкурсу. Таким чином, за результатами тестування, до II етапу конкурсного відбору було допущено Білодід Вікторію Віленівну та Чернову Валентину Михайлівну.

26 липня 2019 року відбувся II етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Борівського академічного ліцею Фастівської районної ради Київської області. Кандидати Білодід Вікторія Віленівна та Чернова Валентина Михайлівна, відповідно до ч. 2 п.13 Положення, складали письмовий іспит, вирішували ситуаційне завдання та публічно презентували план розвитку Борівського академічного ліцею Фастівської районної ради Київської області.

За результатами відбору, конкурсна комісія шляхом таємного голосування визначила переможця та рекомендувала для призначення на посаду директора Борівського академічного ліцею Фастівської районної ради Київської області Чернову Валентину Михайлівну.

Переглядів: 579 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024