Субота, 20.04.2024, 04:59

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2018 » Червень » 1 » Обласний Фестиваль "ТАЛАНТИ ТВОЇ КИЇВЩИНО!"
14:48
Обласний Фестиваль "ТАЛАНТИ ТВОЇ КИЇВЩИНО!"

30 травня 2018 року в місті Бровари відбувся обласний Фестиваль

"ТАЛАНТИ ТВОЇ КИЇВЩИНО!"

Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на 2018 рік та наказу від 15.05.2018 року №147 «Про проведення обласного фестивалю «Таланти твої, Київщино!», з метою підтримки обдарованих і талановитих дітей та учнівської молоді області – переможців всеукраїнських творчих, інтелектуальних, спортивних змагань для школярів, конкурсів фахової майстерності серед учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти відбулося обласне свято обдарованої учнівської молоді.

Фастівський район представляла делегація в складі: О.Й.Рудаківської, начальника відділу освіти, О.С.Рак, головного спеціаліста в/о, С.В. Остапчук та І.О.Солонцова, директор та методист ФРЕЕЦ, вихованці Дорогинського учнівського лісництва під керівництвом Стукал Н.І..

Фестиваль проходив на території парку культури і відпочинку "Перемога", який було поділено на зони (див. зноску "Програма Фестивальних заходів"). У зеленій зоні - Лідерський двір «Територія успіху» - проводилася інтерактивна гра-квест для дітей-членів обласної ради Київщини лідерів самоврядування. Від Фастівського району участь в квесті брала - Веремеєнко Вікторія, учениця Малоснітинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Діти творчо відпочили, багато цікавого побачили, кожен з них щось нове знайшов для себе.

 

Переглядів: 360 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024