П`ятниця, 26.04.2024, 10:50

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2012 » Жовтень » 17 » Нагородження переможців конкурсу "Я - Київщини гордість і надія"
16:03
Нагородження переможців конкурсу "Я - Київщини гордість і надія"
          17 жовтня 2012 року відбулось нагородження переможців та лауреатів районного етапу щорічного обласного конкурсу учнівської та студентської творчості «Я – Київщини гордість і надія!». 

      Цей конкурс проходить на Київщині під патронатом голови Київської обласної державної адміністрації А.Й.Присяжнюка. У наших освітніх закладах також пройшов районний етап Конкурсу за підтримки Фастівської районної організації Партії регіонів, яка й підготувала премії для переможців та лауреатів Конкурсу.

      Метою проведення конкурсу є виявлення, підтримка і створення умов для розвитку здібностей обдарованої учнівської та студентської молоді, вивчення історико-культурних і сучасних надбань рідного краю, формування прагнення до успіху, звершень, потреби бути корисним сім'ї, громаді, державі.

     Учасниками конкурсу «Я – Київщини гордість і надія!» стали учні 1-11 класів загальноосвітніх на­вчальних закладів району. Конкурс проводився у трьох вікових групах:  учні 1-4 класів; учні 5-8 класів; учні 9-11 класів та за номінаціями: «Літературна творчість»; «Живопис»;   «Фотохудожник».

      У 2012-2013 навчальному році переможцями і призерами районного етапу конкурсу стали двадцять сім учнів різних навчальних закладів району. Їх роботами було прикрашено святкову залу. Матеріали переможців І етапу подані до ор­­га­нізаційного комітету обласного Конкурсу.

    Бажаємо нашим переможцям перемогти і у обласному етапі!!!

    Церемонію нагородження проводили заступник голови Фастівської РДА з гуманітарних питань Волков Ю.В. та начальник відділу освіти Недогибченко І.Д.

  Дитина в сім’ї є продовженням роду, а в державі – запорукою подальшого існування народу. Саме тому піклування про підростаюче покоління, його майбутнє повинно бути спільним обов’язком батьків, суспільства та держави. Наша повсякдення мета – виростити дітей фізично здоровими, духовно багатими, підготовленими до самостійного життя, справжніми патріотами своєї країни.

     Фастівщина багата талановитими учнями тому і буде робити все можливе для сприяння розвитку молодого покоління. Учасники церемонії нагородження висловили слова глибокої шани і вдячності на честь вчителів – керівників творчих робіт учнів, які своїм відданим служінням освіті, любов’ю до дітей, їх постійною підтримкою, плекають юні обдаровання, примножують інтелектуальні та творчі здобутки району.

    Бажаємо нових досягнень та звершень на благо рідного краю!
Переглядів: 920 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024