П`ятниця, 26.04.2024, 10:42

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Грудень » 23 » Майстер-клас працівників психологічноїх служби Фастівського району
09:51
Майстер-клас працівників психологічноїх служби Фастівського району

13 грудня 2019 р. на базі Малоснітинського ліцею відбувся майстре-клас для працівників психологічної служби закладів освіти на тему: "Роль працівника психологічної служби у роботі учнівського всеобуча щодо статевого виховання учнівської молоді".

Учасники заходу, працівники психологічної служби закладів освіти району, під час зустрічі, обговорили питання просвітницької діяльності правціника психологічної служби та учнівського всеобучу, як одного з елементів такої роботи.

Практичний психолог Малоснітинського академічного ліцею, Попова В.М., поділилася своїм досвідом здійснення просвітницької роботи, в розрізі учнівського всеобучу, щодо статевого виховання учнівської молоді.

До участі в заході долучилася адміністрація Малоснітинського академічного ліцею, а саме директор Дідок М.В. та заступник директора Борисюк Г.В.

Учасники семінару, в процесі активного та жвавого обговорення, висловили своє бачення стосовно даного аспекту роботи, а також поділилися практичним досвідом роботи в цьому напрямку. Також Віталіна Миколаївна запропонувала до виконання, всім присутнім, вправи та відео матеріали, які доречні під час роботи з учнівською молоддю.

Дякуємо адміністрації Малоснітинського академічного ліцею за співпрацю, гостинний прийом, цікаву екскурсію та можливість попрацювати в стінах закладу освіти.

Переглядів: 275 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024