П`ятниця, 26.04.2024, 10:03

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Куточок бойової слави у Малоснітинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів
08:39
Куточок бойової слави у Малоснітинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

У День Збройних Сил України у Малоснітинській школі вшанували героїв АТО. З цієї нагоди на урочистості були запрошені односельчани - ветерани бойових дій на сході України. Нажаль, не всі змогли завітати до школи, але діти і вчителі щиро дякують Юрію Пінчуку, Віталію Тищенку, Сергію Борисюку, Павлу Рябих, які прийшли на зустріч та постійно допомагають у справі патріотичного виховання учнівської молоді. Вони захищали Україну у різний час та у різних підрозділах, але об’єднує їх одне – відданість Батьківщині та прагнення бачити поруч свідому патріотичну молодь.

З нагоди свята і на честь наших друзів – 101-ої окремої бригади охорони Генерального штабу ЗСУ, відкрито «Куточок Бойової Слави 101-ої ОБрО», в експозиції якого відображено історію її створення, бойовий шлях, суворі будні війни…

Гостинно зустрічали школярі військовослужбовців бригади ст. л-та Андрія Желтоногова, ст. солдата Надію Жмурко та солдата Максима Маленовського, які також є учасниками АТО. Андрій Желтоногов передав учням школи палкий привіт та слова вдячності за підтримку від командування і особового складу, розповів про сьогодення бригади, вимоги до сучасного воїна ЗСУ.

Схвильвано діти слухали розповідь Надії Жмурко про роль жінок у Збройних Силах та тих, хто чекає своїх рідних та близьких.

Шкільна команда «Джура» продемонструвала гостям свою вправність у бойовому гопаку. Учні 9 – 11 класів переглянули відзнятий військовими фільм про 101-шу бригаду.

Зауважимо, що ми піклуємось не тільки про 101-шу бригаду. Нашу допомогу отримували і у Маріуполі, і школярі в зоні АТО. У жовтні допомогу передано волонтерам з Фастова.

Наразі учні школи продовжують збір матеріалів про всіх односельчан – учасників АТО для вшанування їх мужності та героїзму.

Переглядів: 505 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024