Четвер, 25.04.2024, 20:59

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2020 » Вересень » 11 » Конкурс на посаду директора Комунальної організації «Центру професійного розвитку педагогічних працівників»
08:51
Конкурс на посаду директора Комунальної організації «Центру професійного розвитку педагогічних працівників»

Відділ освіти Фастівської РДА оголошує конкурс на посаду директора Комунальної організації «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Фастівської районної ради Київської області (08500, Київська обл., м. Фастів, вул. Суворова,1).

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта не нище магістра (спеціаліста), організаційні здібності та фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Для участі у конкурсі до Відділу освіти Фастівської районної державної адміністрації адреса: 08500,Київська обл., м. Фастів, вул. Суворова,1 подаються такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі,  до якої додається резюме у

довільній формі;        

  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 1);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі і стратегії розвитку установи на 3 роки, та проведення ним відкритої публічної презентації.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Строк подання документів у терміни з 14.09.2020 року по 05.10.2020 року уповноважена особа від конкурсної комісії за надання інформації, прийом документів, про конкурс – Артамонова О.О., тел. (04565) 6-23-64, E-mail: fastiv_rayvo@ukr.net.

Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні відділу освіти Фастівської районної державної адміністрації адреса: 08500,Київська обл., м. Фастів, вул. Суворова,1.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється в ІІ етапи (дата, час та місце проведення I та II етапу конкурсного відбору визначається конкурсною комісією на засіданні конкурсної комісії):

I етап:

- складання кваліфікаційного іспиту у формі тестових завдань на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти. Кваліфікаційний іспит у формі тестових завдань складається з 20 тестових запитань, оцінка складання тестових завдань здійснюється за 20 - бальною системою, результати якої фіксуються у відомості.

II етап:

  • перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом публічної презентації державною мовою перспективного плану розвитку ЦЕНТРУ.

 

Переглядів: 227 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 2.0/1
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024