П`ятниця, 26.04.2024, 17:44

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Інструктивно – методична нарада заступників директора з навчально – виховної роботи та завідувачів ДНЗ
09:02
Інструктивно – методична нарада заступників директора з навчально – виховної роботи та завідувачів ДНЗ

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

10 жовтня 2017 року відбулася інструктивно – методична нарада заступників директора з навчально – виховної роботи та завідувачів ДНЗ.

На порядок денний винесено такі питання:

  1. Про підвищення кваліфікації педагогічними працівниками району на курсах підвищення кваліфікації у 2017-2018 навчальному році.
  2. Про організацію районного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" та інших професійних конкурсів у 2017- 2018 навчальному році.
  3. Про стан забезпечення учнів шкіл району підручниками, друкованими та електронними посібниками.
  4. Про організацію та проведення І та ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.
  5. Про функціонування та моніторинг Web – сайтів всіх навчальних закладів району.

      З першого питання слухали методиста РМК Кучеряву В.П., яка наголосила на важливості правильності оформлення супроводжуючих документів педагогів, які відряджаються на курси підвищення кваліфікації. Завідувач РМК Лавровська С.М. ознайомила присутніх з особливостями проведення Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" у 2018 році. Методист РМК Євдокименко І.О. проаналізувала стан забезпечення учнів шкіл району підручниками, друкованими та електронними посібниками. Ознайомила присутніх з електронною таблицею, яка розміщена на сайті РМК, яка має на меті допомогти у міжшкільному обміні підручниками. На особливостях проведення та підготовки завдань для ІІ етапу олімпіад зупинилася методист РМК Василенко В.І., Куделя Л.А., методист РМК, зробила грунтовний аналіз функціонування Web – сайтів всіх навчальних закладів району та визначила основні напрямки роботи з даного питання.

 

 

  

Переглядів: 423 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024