П`ятниця, 26.04.2024, 12:26

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2018 » Травень » 30 » Районне свято обдарованих учнів «Таланти твої, Фастівщино!»
13:04
Районне свято обдарованих учнів «Таланти твої, Фастівщино!»

            29 травня 2018 року у будинку культури с. Велика Снітинка відбулося районне свято обдарованих учнів «Таланти твої, Фастівщино!».

         Для нагородження дипломами, грамотами та цінними подарунками було запрошено близько 150 учнів закладів загальної середньої освіти району, які стали переможцями та призерами олімпіад та конкурсів різних рівнів – від шкільного до всеукраїнського етапів. Із словами подяки та підтримки до юних обдарувань Фастівщини звернулися голова районної ради Геннадій Сиваненко, заступник голови районної ради Володимир Куценко, заступник голови районної державної адміністрації Юрій Волков, керівник апарату районної державної адміністрації Вікторія Костецька, начальник відділу освіти Олена Рудаківська, в.о.начальника відділу культури Наталія Демків та інші.

      У зворушливі моменти нагородження органічно впліталися музичні номери, виконані не менш талановитими учнями нашого району.

      Радісними, з піднесеним настроєм поверталися учні до своїх навчальних закладів, адже їхні досягнення не залишилися непоміченими.

Переглядів: 365 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024