Вівторок, 16.04.2024, 18:25

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету
09:01
Відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             14 лютого 2017 року відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету.
    На порядок денний винесено такі питання:
1. Обговорення і схвалення узагальнюючих матеріалів з досвіду роботи педагогів навчальних закладів, що атестуються Пилипівської, Триліської, Фастівецької, Борівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Скригалівської ЗОШ І-ІІ ступенів, В.Мотовилівського НВО, Червонянського .
2.  Про відслідковані результати проведення дослідно-експериментальної роботи та інноваційної діяльності в ЗОШ району.
       З першого питання слухали представлені досвіди роботи вчителів, що атестуються: Моргунової Л.П., учителя зарубіжної літератури та російської мови, Колесник Н.Л., учителя української мови та літератури Борівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ольшаної Л.В., учителя української мови та літератури В.Мотовилівського НВО, Кокудак О.М., учителя початкових класів, Салієнко Т.Г., учителя української мови та літератури Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Колосовської Г.В., учителя історії, Шевченко О.М., учителя української мови та літератури, Шевчука Б.П., учителя історії Триліської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Приходько І.Г. учителя початкових класів, Крук А.І., учителя російської мови та зарубіжної літератури Червонянського НВК, Оверченко Н.Ф., учителя початкових класів Пилипівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Осадчук Л.П., учителя початкових класів Скригалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
 Узагальнені матеріали з досвіду роботи педагогів навчальних закладів, що атестуються були схвалені та рекомендовано представити на виставці «Освіта Фастівщини - 2017».
     З другого питання виступили заступники директорів з навчально – виховної роботи та методисти РМК. Провели моніторинг рівня інноваційної діяльності в закладах району, наголосивши на тому, що для зростання ефективності навчально-виховного процесу більшість колективів прагнуть впроваджувати інноваційну діяльність.

Переглядів: 451 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024