П`ятниця, 26.04.2024, 09:16

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Cемінар – практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи
15:33
Cемінар – практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         27 жовтня  2015 року на базі Мотовилівськослобідської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Фастівської районної державної адміністрації відбувся семінар – практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи, з теми «Упровадження активних методів навчання, спрямованих на розвиток особистості учня і вчителя».
          Розпочала семінар заступник директора з НВР Логвінова Н.І., яка зазначила, що кожен педагог повинен розуміти значущість використання активних форм і методів навчання з метою розвитку, а також володіти технологією включення активних методів навчання в педагогічний процес і забезпечувати керівництво ними. 
       У ході заходу вчитель початкових класів  Корабльова О.О. показала фрагмент уроку природознавства у 3 класі на тему "Збереження води", Логвінова Н.І. фрагмент уроку зарубіжної літератури у 6 класі "Міф про Прометея".  Практичний психолог школи Пустовій І.В.  провела  психологічний тренінг "Профілактика емоційного вигорання", на якому  учасники оволоділи прийомами саморегуляції психологічного стану. 
             Учень 8 класу Іщук В. презентував власне дослідження "Золотого перерізу", яке він здійснив під керівництвом Висоцької К.А.
               Учасники  семінару  взяли участь у роботі "Літературного кафе".
         Підсумовуючи роботу семінару, директор школи Висоцька К.А. звернула особливу увагу на створення умов адміністрацією у закладі освіти для впровадження вчителями сучасних активних методів навчання, спрямованих на розвиток і учня, і вчителя.

Переглядів: 616 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 5.0/1
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024