Четвер, 25.04.2024, 21:33

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 2 » 30 травня у школах Фастівщини відлунали останні дзвоники!
14:57
30 травня у школах Фастівщини відлунали останні дзвоники!
 
 
 
 
 
 

    30 травня у школах Фастівщини відлунали останні дзвоники та сповістили про прихід довгоочікуваної пори – канікул!

     Зраділи дзвонику наймолодші школярики, їхнє літо найбезтурботніше, посміхнулися учні середньої ланки, розхвилювалися випускники, які під мелодію дзвінка постали на рубежі дитинства і дорослого життя. 
          Як відбулося свято у шкільних родинах Фастівщини?  Весняні квіти, повітряні кульки, яскраві феєрверки… Приємні зустрічі та щирі вітання, веселі спогади й дзвінкий сміх, поетичні зізнання та чарівний спів… Кожна школа пишалася своїми неповторними цінностями та традиціями.  
          Святкові дзвінки Фастівщини мали єдиний початок. Урочисто пролунав державний гімн і кожен присутній шанобливо в унісон промовляв слова про стійкість та єдність громадян нашої країни. Слова вітання, сповнені оптимізму про майбутнє України – європейської та єдиної держави, де найвищими цінностями є демократичні стандарти й висока взаємна відповідальність громадянина і держави.  У таку мить, здавалося, кожен учень, кожен педагог, кожна родина збагнули усю відповідальність за долю і майбуття Батьківщини та відчули наснагу будувати власними силами і здібностями своє життя, життя рідного краю, життя всієї країни.
      А далі за сценарієм…відзначення обдарованих та творчих учнів, звучання посвяти рідній школі, пісень для улюблених наставників, кружляння на крилах шкільного вальсу, блиск сльози на очах батьків, неприхований сум на обличчях випускників і незліченно квітів  для найдорожчих учителів. 
Весело, яскраво, гучно  – так проводжали школи Фастівщини своїх учнів на літній відпочинок, щоби зустрітися у новому навчальному році. 
       Урочисто, зворушливо, неповторно – так прощалися вони з випускниками…

 

Переглядів: 716 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024