Субота, 20.04.2024, 05:00

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Березень » 26 » 26 березня 2019р. відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції
17:02
26 березня 2019р. відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції

26 березня відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції "Громадянська освіта – фундамент Нової української школи", учасниками якого стали керівники закладів освіти району, учителі та працівники відділу освіти.
На засіданні з доповідями виступили: Лавровська С.М., завідувач РМК, Левіщенко Л.А., директор Оленівського НВК, Ровінська Т.А., заступник директора з навчально-виховної роботи Фастівецького ЗЗСО І-ІІІ ст., Попова В.М., заступник директора з виховної роботи М.Снітинського ЗЗСО І-ІІІ ст., Недогибченко Н.І., заступник директора з навчально-виховної роботи Дідівщинського НВК, Дакал Т.О., директор Яхнівського НВК.
В ході конференції були розглянуті питання громадянської освіти як імперативу розвитку громадянського суспільства; змісту та сучасних підходів до громадянського освіти в освітньому просторі; місце громадянської освіти в освітньому просторі та можливості формування громадянської компетентності старшокласників засобами ІКТ. Окреслено проблеми, які виникають з даного питання в сучасних освітніх умовах. Особливого значення було приділено освіті, як ресурсу розвитку громадянського суспільства, створення можливостей для розвитку особистості, що є важливим чинником гуманних соціальних демократичних відносин.

Всебічно обговоривши теоретичні та практичні питання громадянської освіти у сучасному освітньому просторі, враховуючи нові суспільно – політичні реалії в Україні, конференцією було ухвалено відповідну резолюцію.

Переглядів: 386 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024