П`ятниця, 26.04.2024, 09:27

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Грудень » 27 » 24 грудня 2019 року на базі ОЗЗСО Кожанський НВК відбувся навчальний тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи
09:15
24 грудня 2019 року на базі ОЗЗСО Кожанський НВК відбувся навчальний тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи

24 грудня 2019 року на базі ОЗЗСО Кожанський НВК відбувся навчальний тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи з питання самоосвіти «Аксіоми самоосвіти сучасного педагога».

Директор закладу Мусієнко І.І. розповіла про основні напрямки роботи закладу, ознайомила з матеріально-технічним станом кабінетів. Керівники методичних формувань школи ознайомили присутніх з системою шкільної методичної роботи.

Лавровська С.М., завідувач РМК окреслила основні напрями змін шкільної методичної роботи.

У ході тренінгу під керівництвом Фещенко І.Г., заступника директора з навчально-виховної роботи, учасниками було розглянуто питання самоосвіти, те, що концептуальною основою, методичного супроводу педагогічного працівника має бути професійний інтерес кожного вчителя, який виявляється на основі особистого професійного запиту. Опрацьовано питання нових підходів до вибудовування індивідуальної освітньої траєкторії розвитку педагога.

 

 

Переглядів: 269 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024