Субота, 20.04.2024, 13:49

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2020 » Січень » 21 » 21 січня 2020 р. в інклюзивно -ресурсному центрі Фастівської районної ради відбулося свято "Чарівне перо"
16:46
21 січня 2020 р. в інклюзивно -ресурсному центрі Фастівської районної ради відбулося свято "Чарівне перо"

21 січня 2020 р. в Інклюзивно – ресурсному центрі Фастівської районної ради для дітей з особливими освітніми потребами відбулося свято "Чарівне перо".

«Кожна дитина особлива, всі діти рівні» - під таким девізом пройшло свято «Чарівне перо» для дітей з особливими освітніми потребами, куди діти завітали разом зі своїми рідними, організоване Інклюзивно-ресурсним центром Фастівської районної ради, за сприяння відділу освіти Фастівської райдержадміністрації. Усіх, хто завітав на свято, гостинно зустрів Великомотовилівський будинок культури, приміщення якого для проведення заходу було любязно надано головою Мотовилівської сільської ради Сперкач Наталією Василівною та директором Великомотовилівського будинку культури Зінченко Людмилою Яківною.

Активну участь у проведенні заходу взяли учасники театрального драматичного гуртка «Гармонія» Борівського академічного ліцею (під керівництвом Моргунової Людмили Анатоліївни та Колесник Наталії Леонідівни). Разом з дітлахами казкові герої водили хороводи, проводили різноманітні конкурси, запальні руханки. Не оминули свято й Дід Мороз зі Снігуронькою, що потішили щасливу малечу подарунками. Також на всіх чекала незабутня вистава «Чарівне перо» у виконанні театрального гуртка «Гармонія».

На свято завітали заступник голови Фастівської райдержадміністрації Волков Юрій Віталійович, голова Фастівської районної ради Сиваненко Геннадій Павлович з подарунками для дітлахів. Також, відвідавши захід, мали змогу поринути в чарівний і незабутній світ казки і дитинства начальник служби у справах дітей та сім’ї Фастівської райдержадміністрації Степенко Оксана Ростиславівна, директор Фастівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Давидова Світлана Вікторівна, начальник управління соціального захисту населення Фастівської райдержадміністрації Перга Валентина Миколаївна.

Дякуємо всім, хто долучився до підготовки та проведення свята, за вашу чуйність, душевну щедрість та небайдужість!

Переглядів: 238 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024