Вівторок, 16.04.2024, 14:33

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2020 » Липень » 16

Методичні рекомендації щодо проведення у 2020/2021 навчальному році
ДНЯ ЗНАНЬ та ПЕРШОГО УРОКУ
у закладах освіти 

Кожного року 1 вересня українська громадськість відзначає День знань. Перше вересня – це не просто дата нового навчального року у всій країні. Це початок нових кроків до успіхів і поразок, перешкод і перемог. Державним святом його проголошено з 1 вересня 1984 року. Традиційно свято супроводжувалося урочистими заходами – шкільними лінійками, на яких були присутні всі учні, вчителі, запрошені гості. Із року в рік все більше українських шкіл знаходять альтернативу традиційним лінійкам на 1 вересня, замінюючи їх іншими заходами, активно ведуться пошуки нових форм його проведення.

Реформа Нової української школи передбачає, що вчителі, батьки та учні є партнерами у освітньому процесі. Свято нового навчального року  –  це можливість домовитися з батьками, бабусями, дідусями, іншими родичами про створення єдиного виховного простору. Дайте можливість батькам почуватися активними учасниками освітнього процесу: залучайте їх до підготовки, проведення та участі у всіх локаціях, довіряйте батькам, делегуйте частину обов’язків, дайте їм можливість на собі відчути всі принади вчительської праці.

Впевнені, що всі педагоги та директори закладів освіти – творчі, винахідливі, оригінальні, талановиті, креативні, і вони мають своє нестандартне бачення проведення цього свята.

Переглядів: 272 | Додав: YuriNez | Дата: 16.07.2020

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024