Середа, 24.04.2024, 00:40

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 07

 

 

 

 

 

 

        7 лютого 2017 року на базі районного методичного кабінету відбувся майстер-клас учителя української мови та літератури Яхнівського НВК Гураш В.В. з проблеми «Застосування методу проектів на уроках української мови та літератури»
         Учитель ознайомила присутніх колег  із видами проектів, особливістю роботи над проектами в умовах невеликої наповнюваності класів  та переконала присутніх у доцільності використання даного методу як найактуальнішого серед інноваційних. 
         Про загальні питання використання методу проектів на уроках української мови та літератури розповіла присутнім методист районного методичного кабінету Василенко В.І.

 

Скачування  презентації  Майстер-класу Гураш В.В.

Скачування презентації В.І.Василенко

Переглядів: 518 | Додав: YuriNez | Дата: 07.02.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        02.02.2017 року на базі Великоснітинського ДНЗ «Сонечко» було проведено засідання школи передової педагогічної майстерності вихователів дошкільних навчальних закладів району «Фізкультурно-оздоровча  робота в ДНЗ».
        Розглянули питання «Система фізичного виховання та загартування дітей дошкільного віку»  та  «Організаційна робота всіх структур з фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільному навчальному закладі»,  з яким виступила член ШППМ  Кибукевич Г.В.
       Учасники засідання відвідали заняття з фізкультури у молодшій групі «Веселий Колобок на гостинах у діток», яке провела вихователь  Войтковська Т.В.

Переглядів: 512 | Додав: YuriNez | Дата: 07.02.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       27.01.2017 року на базі Малоснітинського ДНЗ «Веселка» відбулося засідання школи передової педагогічної майстерності вихователів дошкільних навчальних закладів району «Фізкультурно-оздоровча робота в ДНЗ».
         Учасники засідання розглянули питання «Роль спортивних ігор і вправ у вихованні фізичних якостей старших дошкільників» та прослухали і обговорили виступ керівника ШППМ  Гладиш Н. П. з теми: «Вплив фізичного виховання на формування патріотичних почуттів дітей дошкільного віку в процесі рухової активності».
           Учасники заходу відвідали фізкультурну розвагу у старшій групі «Як козаки по сіль ходили», яку провела вихователь Руденко М
. В.

Переглядів: 480 | Додав: YuriNez | Дата: 07.02.2017

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024