Вівторок, 16.04.2024, 22:15

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2017 » Січень » 30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         26 січня на базі Яхнівського НВК "ЗОШ І-ІІ ст - дитсадок" відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури на тему: "Формування в учнів здорового способу життя. Методика  навчання гімнастичних вправ.  Методика навчання  гри у волейбол".
        Вчитель фізичної культури навчального закладу Сухенко В.М. поділився з учасниками семінару своїми баченнями сучасних тенденцій розвитку освіти та досвідом  навчання  учнів окремих гімнастиних вправ і гри у волейбол, а також провів майстер-клас гри у волейбол для учасників семінару. 

Переглядів: 475 | Додав: YuriNez | Дата: 30.01.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    25.01.2017 року в опорному загальноосвітньому навчальному закладі Веприцька ЗОШ І-ІІІ ступенів Фастівської районної ради Київської області відбувся районний семінар – практикум для директорів шкіл з теми "Управління здійсненням науково – дослідної роботи у загальноосвітньому навчальному заклад". 
      На початку семінару  з привітальним словом до учасників звернулась  директор школи Халюк Валентина  Володимирівна. 
        Учасники семінару – практикуму відвідали уроки: математики  у 1 класі "Задачі на знаходження невідомого доданка. Вправи на засвоєння таблиць додавання і віднімання чисел 1-10", який провела Коноваленко Н.В. учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель»; математики у 6 класі "Розв’язування вправ з теми "Раціональні числа"", який провела Грицай Т.О. учитель вищої кваліфікаційної категорії; географії  у 7 класі "Північна Америка. Географічне положення. Історія відкриття та освоєння", який провела Трайдакало Т.О. учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель»; фізики у 8 класі "Взаємодія заряджених тіл. Закон кулона", який провела  Демченко В.П. учитель вищої кваліфікаційної категорії; української мови  у 9 класі "Складнопідрядні речення з підрядними обставинами способу дії, міри або ступеня", який провела Михальченко Т.М. учитель першої  кваліфікаційної категорії.
        Учасники семінару взяли участь у обговоренні теми  "Управління здійсненням науково – дослідної роботи у загальноосвітньому навчальному закладі». Зосередили увагу на важливості залучення вчителів до науково –дослідної роботи з метою забезпечення оптимального функціонування закладів освіти, переведення школи на більш високий якісний рівень.
    Директор школи Халюк В.В. ознайомила присутніх з особливостями науково – дослідної роботи в опорному загальноосвітньому навчальному закладі  Веприцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Переглядів: 582 | Додав: YuriNez | Дата: 30.01.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

            21 та 22 січня проходили районні змагання з футзалу серед збірних команд загальносвітніх навчальних закладів району.  Команди шкіл  району спочатку змагалися у 4 підгрупах за вихід до фіналу. Переможці груп  зустрілися 22 січня у спортивному залі Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.   
                За результатами безкомпромісних двобоїв третє місце і бронзові медалі виборола команда Триліської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце і срібні медалі  - команда Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.  Перше місце, золоті медалі і Кубок за перше місце місце вибороли учні Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.   
     Кращим   гравцем  першості  визнано учня Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Дмитра Турчина, якого також
  нагороджено грамотою та Кубком.  
               Щиро вітаємо переможців  і учасників змагань та їх  учителів-наставників.
       Висловлюємо  щиру подяку директору Благодійного фонду "Сварог"  О.О.Ясьмо  за сприяння в підготовці та проведенні змагань. 

Переглядів: 455 | Додав: YuriNez | Дата: 30.01.2017

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024