Четвер, 28.03.2024, 21:45

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2016 » Квітень » 18

 

 

 

 

 

 

               9 квітня на території парку "Молодіжний" у м.Фастові пройшли спортивні змагання з нагоди 30-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС. До програми змагань входили легкоатлетичний крос на 300 та 500 м і командні стрибки у довжину з місця.
               Змагання проходили командно у двох вікових групах: молодша - 6-9 класи і старша - 10-11 класи.  За їх результатами  у молодшій групі  з кросу перше місце  виборола команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце - команда Кожанської ЗОШ І-ІІІ ст., третє - команда  Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст.  У старшій групі  змагань з кросу першість також виборола команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце за командою Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст.,  третє місце у команди Малоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.
              
У змаганнях зі стрибків у довжину з місця  команди показали такі результати:
       молодша  група - перше  місце  виборола  команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге   місце - команда Кожанської ЗОШ І-ІІІ ст.,   третє місце  -  команда Фастівецької ЗОШ І-ІІІ ст.;  
     старша  група  - перше місце  виборола команда Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст.,  друге місце - команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., третє місце - команда Дідівщинської ЗОШ І-ІІІ ст. 

       Також необхідно відмітити:  Дубчак Ніну (Червономотовилівська ЗОШ І-ІІ ст., молодша група) та Ступак Олександру (Борівська ЗОШ І-ІІІ ст., старша група), які показали найкращі результати  у кросі  на 300 м,  Лупащука Павла (Борівська ЗОШ І-ІІІ ст., молодша група) та Спатаря Максима (Великомотовилівське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст.-дитсадок, старша група), які показали найкращі результати у кросі на 300 та 500 м відповідно.
    Грамоти командам-переможцям та призерам будуть вручені під час проведення свята відзначення обдарованих дітей.

(Більше фото у Фотоальбоми - 2016 - Крос)

Переглядів: 528 | Додав: YuriNez | Дата: 18.04.2016

 

 

 

 

 

 

           16 березня на базі Півнянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося виїзне засідання "круглого столу" вчителів трудового навчання (технологій) з теми: "Нитяна графіка як засіб розкриття і розвитку творчого потенціалу учнів", яке провела учитель трудового навчання Сініченко Т.Ю.  
         Тетяна Юріївна  разом з ученицями школи розповіли про історію виникнення даного виду декоративної діяльності, її різноманітність, методику та  технології  виконання  даного виду вишивки, яка доступна для дітей будь-якого віку (від молодших школярів і до старшокласників), в залежності від складності малюнка.
           Учасники   "круглого столу"  залюбки взяли участь у своєрідному майстер-класі  і  виконали  свої  перші  роботи  в даній техніці, що розширило коло їх умінь і  надасть можливість у майбутньому використовувати  набуті уміння у своїй практичній діяльності.         

Переглядів: 596 | Додав: YuriNez | Дата: 18.04.2016

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024