Середа, 24.04.2024, 15:03

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 16

  

 

 

 

 

   

         

            Одним із стратегічних завдань державної політики у сфері соціального захисту громадян України є реалізація права дитини на оздоровлення і відпочинок, а турбота про здоров’я дітей і молоді є одним із основних показників ставлення держави до власного майбутнього.
       З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку традиційно з 2 червня розпочали свою роботу денні пришкільні табори. Працюють вони у 17 закладах освіти району у період з 2 по 20 червня. Учні харчуються за бюджетні кошти.
    Для вихованців здійснюється різноманітна культурно-розважальна програма: екскурсії, культпоходи в кінотеатри, музеї, виходи на природу, ігри. У кожному таборі з дітьми працюють педагоги-організатори, вихователі, керівники фізкультурно-масової роботи, практичні психологи. 
     Пришкільні табори відпочинку – важлива складова у забезпеченні організованого відпочинку дітей під час канікул, що дозволяє вирішити працюючим батькам проблему змістовного дозвілля дітей, особливо молодшого шкільного віку. Досвід минулих років доводить, що діти залишаються задоволені своїм відпочинком у пришкільних таборах.

Переглядів: 673 | Додав: YuriNez | Дата: 16.06.2014

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024