П`ятниця, 26.04.2024, 13:20

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 20









      19.03.2014 на базі Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся обласний семінар-практикум з теми «Імідж керівника навчального закладу – запорука успіху колективу» в рамках навчання на базі Борівського обласного опорного закладу освіти на 2013-2016 роки з теми «Формування іміджу сільського закладу освіти». Захід відвідали біля 20 керівників навчальних закладів Київської області, Полтавцев О.Г., завідувач кафедри управління освітою Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, кандидат філософських наук. Учасники семінару спостерігали фрагменти відкритих уроків у 3-А, 7-В та 5-А класах (учи
телі Голуб Л.Л., Щербак Л.Ю., Оберемок І.М.) та опрацювали тему семінару на «круглому столі».

 
Переглядів: 620 | Додав: YuriNez | Дата: 20.03.2014

   18-20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕскпоПлаза» розпочала роботу П’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014», яка є однією із найбільш рейтингових і широкомасштабних освітянських виставок в Україні.
     Організована виставка Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, компанією «Виставковий Світ».
  Метою виставки є презентація громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, органам державної влади, керівникам місцевих органів управління освітою досягнень національної системи освіти, творчих здобутків педагогічних і наукових колективів, досвіду інноваційної діяльності в усіх ланках освіти, міжнародної інтеграції.
    Учасники та відвідувачі виставки мали можливість ознайомитися з досягненнями, які презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти в усіх регіонах України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану.
     Освітню систему Київщини представляли 127 учасників серед яких були і відділ освіти Фастівської районної державної адміністрації, районна методична служба та 8 дошкільних, загальноосвітніх і позашкільний навчальних закладів (Борівська ЗОШ І-ІІІ ст., Борівська ЗОШ І-ІІ ст., Веприцька ЗОШ І-ІІІ ст., М.Снітинська ЗОШ І-ІІІ ст., Червонянська ЗОШ І-ІІІ ст., Кожанській ДНЗ «Казка», Фастівський районний еколого-етнографічний центр).
     Учасники виставки презентували матеріали в конкурсі з тематичних номінацій за такими напрямами:
    Діяльність навчальних закладів з розвитку міжнародної співпраці.
 Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у процес навчання, підвищення кваліфікації та управління.
    Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача.
  Сучасні програми, інноваційні підходи та рішення для підвищення якості освіти. Інновації у діяльності навчального закладу «Школа-новатор».
      З матеріалами виставкового павільйону «Освіта Київщини» ознайомилися делегації освітян районів і міст області, науковці, представники закладів післядипломної педагогічної освіти, вищих навчальних закладів, батьки та учні.
        Успішна робота учасників і відвідувачів виставки сприяла встановленню контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним станом розвитку нашої держави.
Переглядів: 620 | Додав: YuriNez | Дата: 20.03.2014

Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024