П`ятниця, 26.04.2024, 20:32

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Вересень » 20 » 19.09. 19 р. вчителі предмета "Захист Вітчизни" Фастівського району відвідали 101 -шу бригаду
12:09
19.09. 19 р. вчителі предмета "Захист Вітчизни" Фастівського району відвідали 101 -шу бригаду

Третій рік вчителі предмету «Захист Вітчизни» Фастівського району відвідують 101-шу окрему бригаду охорони Генерального штабу ЗСУ. Сьогоднішній захід відбувся за участі Центру військово-патріотичного виховання «Гарт» м.Фастова, з яким не перший рік плідно співпрацюють вчителі предмету району.
Перебування у з’єднанні було дуже плідним. Освітяни вшанували пам’ять загиблих воїнів бригади на Алеї Слави та у духовному центрі бригади, обговорили з військовими сучасні аспекти військово-патріотичного виховання та підготовки учнівської молоді до виконання обов’язку щодо захисту Вітчизни, в одному з підрозділів ознайомились із змінами щодо внутрішньої служби, удосконалили власні навички з володіння стрілецькою зброєю та бойовою технікою.
Щиро дякуємо командуванню та особовому складу бригади за гостинний прийом та плідну співпрацю!
Окрема подяка військовослужбовцям з’єднання – підполковнику Тіторенку Олександру Михайловичу, капітану Бондарчуку Миколі Петровичу та Кірієнку Денису Сергійовичу.

Переглядів: 260 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024