Четвер, 28.03.2024, 11:08

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Березень » 22 » 18 березня 2019 року Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості
09:18
18 березня 2019 року Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості

18 березня 2019 року Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості, проведено профінформаційний груповий захід для учнів 9 та 10 класів Фастівецького закладу загальної освіти І-ІІІ ступенів.

Мета заходу – ознайомлення з умовами та порядком обслуговування клієнтів служби зайнятості.

Спеціаліст з профорієнтації Наталія Весела надала інформацію про спектр соціальних послуг державної служби зайнятості та різноманітний світ професій. Перед вибором власного майбутнього потрібно детально ознайомитися зі світом професій, вивчити і оцінити власні вміння та навички і лише тоді робити рішучий крок до самопізнання та обрання сфери професійної діяльності.

Учням презентовано офіційний сайт Державної служби зайнятості, зокрема Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри, познайомлено з можливостями безкоштовно отримати послуги в он-лайн форматі та визначити свої Soft Skills («м’які» навички). Представлено можливість безкоштовного навчання англійській мові (онлайн) на сайті «Lingva. Skills» та ознайомлено з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus». Ознайомлено з можливістю отримати інформацію про світ професій зі свого мобільного телефону, завантаживши мобільний додаток «Центр професійної орієнтації».

Молодь мала змогу розглянути папки з описами професій, барометр професій та інформацію про підприємства та організації міста та району, а саме паспорти ринкоутворюючих підприємств.

 

Переглядів: 349 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024